logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5773

Hotel Sani Dunes

Kategorija:

Usluga: Polupanison


Upit / Rezervacija


Sadržaj soba:


Hotel raspolaže sa 136 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže SAT TV, CD-/ DVD-plejer, Wi-Fi, zvučni sistem za iPod i iPhone, telefon, klima uređaj, sef, mini-bar, čaj set / aparat za kafu. Prostrana kupatila imaju poseban tuš sa tuš kabinom ili kadom, fenom, bade mantili, papuče.

Marina junior suites sadrže francuski ležaj, namenjene za smeštaj do 2 osobe, imaju pogled na sani Marinu. 

Standard soba sa privatnom baštom - površine oko 30m², sadrže francuski ležaj, terasu sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice, podne keramičke pločice.

Porodična soba sa privatnom baštom - površine oko 60m², sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva standard ležaja, svaka terasa sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice, podne keramičke pločice.

Junior suite grand balkon - površine oko 39m², sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva standard ležaja, svaka terasa sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice, podne keramičke pločice.

Junior Suite privatna bašta pogled more  - površine oko 44m², sadrže francuski ležaj i sofa ležaj,terasu sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice, podne keramičke pločice.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.