logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Hotel Village Mare

Kategorija:

Plaža: 50 m

Usluga: All inclusive


Upit / Rezervacija


www.villagemare.gr

LokacijaNalazi se nadomak letovališta (oko 2 km), nedaleko od obale, u prelepom mediteranskom vrtu i maslinjaku. Village Mare je renoviran 2008. godine, a 2009. je izgradjena nova zgrada (sa mezonetama). Hotel ima recepciju sa lobijem, bazen, dečiji bazen, restoran, bar, TV salu, mini market, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), stoni tenis, bilijar, odbojku na pesku, dečiji klub, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Sve sobe imaju SAT TV, TWC sa fenom, terasu, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), frižider, terasu i A/C. Dve ležaljke i suncobran na plaži se doplaćuju 2-3€ dnevno

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).


GPS KOORDINATE: 40,228661, 23,582604

ECO soba:21-25m2, nalazi se u prizemlju, s pogledom na vrt, ima bračni ili dva i krevet na sprat.
Dvokrevetna soba: oko 21m2, nalazi se na višim spratovima, namenjena za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i sofa).
Family soba: oko 21m2, nalazi se na višim spratovima, namenjena za 2 odrasle osobe i dvoje dece (dva standardna ležaja i sofa ili kreveti na sprat).
Superior soba: oko 25m2, u novijem delu hotelu, namenjena za 2-4 osobe (dva standardna ležaja i sofa).
Apartman: oko 32-42m2, sastoji se iz spavaće sobe i dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje (sobe mogu da budu odvojene ili kao jedan prostor), neki ima i čajnu kuhinju, moguće je smestiti do 5 osoba.
Mezoneta: oko 36-40m2, sastoji se iz donjeg nivoa sa sofom i krevetom na sprat (ili dva standardna ležaja) i gornjeg nivoa sa bračnim krevetom, gleda na baštu i namenjena je za 2-5 osobe.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.