logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Afrodite

Hotel Afrodite

Kategorija:

Plaža: 80 m

Centar: U centru

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


Nalazi u centru, oko 80m od plaže. Hotel raspolaže sa 30 soba. Sve sobe imaju terasu, kupatilo, fen, klima uređaj, telefon, TV.

Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, internet, dečije igralište, određen broj parking mesta. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje, večera je na bazi menija Hotel prima kućne ljubimce veličine do 7 kg.

Sobe: Dvokrevetne i trokrevetne sobe su opremljene SAT TV, klima uređajem, telefonom, frižiderom,kupatilom,  fenom za kosu, balkonom.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.