logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Regina Mare

Hotel Regina Mare

Kategorija:

Plaža: 10 m

Centar: U centru

Usluga: noćenje sa doruckom


Upit / Rezervacija


www.reginamare.com.gr

Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru Paralije, samo 10m od plaže, udaljen je 8 km od grada Katarini. Hotel Regina Mare je kompletno renoviran tokom 2006/2007. Hotel se sastoji od 38 dvokrevetnim, trokrevetnim studija, radi tokom cele godine. Hotel ima tri sprata i lift.

Sadrzaj sobe: Hotelske sobe su opremljene sa SAT TV, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, fen za kosu i tuš u kupatilu i balkona.

Sadrzaj hotela
:
bife restoran na raspolaganju za društvene događaje, partije, prijeme i poslovne ručkove, recepcija, bar, room servis, internet ugao, rent-a-car ...

Ishrana: Hotel nudi polupansion (doručak - švedski sto, samoposluživanje i večera - izbor dva obroka).

Sadrzaj hotela:bife restoran na raspolaganju za društvene događaje, partije, prijeme i poslovne ručkove, recepcija, bar, room servis, internet ugao, rent-a-car ...


Ishrana: Hotel nudi polupansion (doručak - švedski sto, samoposluživanje i večera - izbor dva obroka).

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.