logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Evilion & Stilivi Hotel

Evilion & Stilivi Hotel

Kategorija:

Plaža: 80 m

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


http://www.hotel-evilion.com

Nalazi u Nei Poriju na 25km od Katerinija,  80 m od plaže. Hotel ima 60 smeštajnih jedinica.Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera su na bazi švedskog stola - samoposluživanje).

 Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, frižider, sef, WIFI internet (Porodične sobe imaju dve odvojene prostorije). Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, dečije igralište. Ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, na plaži se doplaćuju. 

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.