logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.782
  • Srednji kurs NBS: 117.4333

Parrotel Beach Resort- Ex. Radisson Blu

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 8 km

Usluga: all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija:
 
Hotel se nalazi u zalivu Nabq Bay, na 30 ha uređenih vrtova, sa rekom, vodopadima, 22 mostića i 130 retkih tropskih biljaka.  Hotel ima sopstvenu peščanu plažu dužine 220 m, sa pontonom i koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Udaljen je 20 km od centra Nama Bej, 8 km od sentra Soho, od aerodroma 10 km.


Hotelski sadržaj: 
U okviru hotela je glavni restoran, a la carte italijanski, riblji i orijentalni restorani, picerija, 4 bara (2 su pored bazena i bar na plaži), letnja pozornica, prodavnice, šoping centar, salon lepote, menjačnica, servis za pranje i peglanje. Wi fiinternet je besplatan u lobiju hotela.

 servis za pranje i peglanje. Wi fiinternet je besplatan u lobiju hotela.


Sport i zabava:
 
Hotel ima 3 spoljašnja bazena sa izdvojenim delom za decu, a na privatnoj peščanoj plaži zastupljeni su svi sportovi na vodi. U sastavu savremenog spa centra nalazi se sauna, parno kupatilo, teretana, aerobik studio, đakuzi i bogat izbor tretmana i masaža. U večernjim časovima tim animatora organizuje tematske večeri. Gosti se mogu rekreirati igrajući tenis, odbojku na plaži, džogirati na uređenim stazama ili roniti na obližnjem koralnom grebenu  kome je prilaz dostupan preko pontona. Preporučuje se nošenje patika za kupanje jer je priobalje pokriveno koralima. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Najmlađi imaju klub, deo spoljašnjeg bazena i uređeno igralište.

Sobe: 
Hotel ima ukupno 331 sobu, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, mini bar, wi fi, SAT TV, telefon, sef, balkon ili terasu.

bed and breakfast – noćenje sa doručkom, half board – polupansion (doručak/večera), all inclusive, all inclusive plus, ultra all inclusive, all inclusive premium, all inclusiveelite - sve uključeno (doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

U svim hotelima: doručak/ručak/večera – samoposluživanje/meni (izbor više jela) ili klasično usluživanje.

 

Dinarski deo aranžmana 1990 RSD, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine (plaćanje u agenciji).

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Šarm el Šeik. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.

2 - 10/11. dan   Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan           Napuštanje soba prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd.

 

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd - Šarm el Šeik - Beograd

- autobuski transferi aerodrom - hotel - aerodrom

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- aerodromske takse 51.4€ (Beograd 22.4€, Šarm el Sheik 29€), plaćaju se u agenciji uz aranžman.

U slučaju devijacije cene goriva, uvodi se YQ taksa koja će biti naknadno objavljena a čiji je iznos  podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije.

- YQ taksa 10€ - doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije

- zdravstveno putno osiguranje

egipatska viza 25$ po pasošu, plaća se po sletanju na aerodrom Šarm el Šeik, pre pasoške kontrole

 

VAŽNA NAPOMENA:

Egipatska viza, u formi specijalnog pečata, je besplatna za putnike koji ostaju sve vreme boravka u regiji Šarm el Šeika. SAMO putnici koji planiraju duži boravak od 15 dana ili fakultativni izlet u Kairo plaćaju vizu po sletanju u Šarm el Šeik 25 usd (šalter pre pasoške kontrole).

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.