logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Hotel Kompas

Kategorija:

Skijalište: blizu skijališta

Centar: u centru

Usluga: polupansion


Upit / RezervacijaKompas je najveći hotel na Kranjskoj Gori u samom podnožju skijališta. Okružuju ga prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci.
Ima 156 udobnih i savremenih soba. Sobe imaju tuš, bežični internet, digitalnu televiziju, telefonsku liniju, sef i fen za kosu.

Ima bogatu kulinarsku ponudu, gosi mogu da uživaju u velnesu sa bazenom, saunama, masažnim salonom ili na sunčanoj na terasi bazena. Hotel je poznat po organizaciji kongresa i sličnih događaja.

Centar za relaksaciju u okviru hotela obuhvata zatvoren bazen i mali dečji bazen sa toboganom. U ponudi je više vrsta masaža, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu uz pogled na Julijske Alpe. Nakon posete finskoj sauni ili opuštanja u turskom parnom kupatilu, ulazak u hladniji bazen je najbolji za cirkulaciju.

Pored pansionsog restorana za 300 gostiju, tu je i restoran Florijana koji je opremljen u stilu Gorenjske i koji je poznat po odličnim domaćim specijalitetima. "Ledeni bar" u hotelskom holu je centar dešavanja u hotelu. Tokom sunčanih dana goste poslužuju i u hotelskoj bašti na otvorenom.

Noćni bar sa podijumom za ples je pravo mesto za kraj dana na odmoru. Zabava je neizostavna po završetku konferencijskog dana i sastanaka ili tokom ležernih večeri za vreme odmora. Hotel angažuje odlične di-džejeve i organizuje zabave u prijatnom ambijentu diskoteke. Diskoteka je primerena i za dečju animaciju sa muzikom i plesom.

 

Više o mestu: Kranjska Gora


Vaše zimovanje sa 
Turističkom agencijom Supernova može da počne!


Hotel Kompas ima 156 udobnih i savremenih soba. Sobe imaju tuš, bežični internet, digitalnu televiziju, telefonsku liniju, sef i fen za kosu.

Tip sobe:

Standardne sobe
Imaju TV, telefon, sef, kupatilo, fen. Nemaju balkon. Francuski ležaj + sofa na razvlačenje širine 140 cm.

Superior sobe - sa balkonom
imaju iste sadržaje kao standardne sobe,
(TV, telefon, sef, kupatilo, fen) i imaju balkon. Francuski ležaj + sofa na razvlačenje širine 140 cm.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.