logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.59

Hotel Ramada Hotel & Suite

Kategorija:

Skijalište: 150m

Centar: u centru

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija: Hotel Ramada Hotel & Suite

Nekada poznat pod nazivom Prisank, Ramada hotel&suit je arhitektonska posebnost Kranjske Gore. Prijatne i dobro opremljene sobe sa pogledom na planine i uređena okolina pogodni su pre svega za goste koji na odmoru očekuju vrhunsku udobnost.

Nalazi se 100 m od skijališta u Kranjskoj Gori, iza hotela Ramada, u srcu svih gradskih aktivnosti jer se nalazi uz glavnu gradsku promenadu.

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora nudi velnes usluge u okviru zajedničke ponude lanca Hit Alpinea Kranjska Gora. Zbog blizine svih objekata, iz jednog u drugi objekat prelazi se brzo i jednostavno. Hoteli Ramada Resort i Kompas nalaze se u neposrednoj blizini.

Sadržaj hotela: restoran, italijanski restoran, engleski kafe, pab sa karaoke zabavom i bilijar stolovima.


Više o mestu: Kranjska Gora
Sadržaj sobe:

Hotel ima 110 estetski osmišljenih i udobnih soba. Među njima se ističu antiseptičke sobe za alergijski osetljive goste i dve veće sobe nadstandardne površine (51 m2).

U sobama su francuski ležajevi kojima mogu da se dodaju pomoćni ležajevi. Imaju TWC kupatila, kablovsku televiziju, bežični internet, mini-bar i sef. Većina soba ima balkon.

Tip sobe:

Standardne sobe 2+2 - sa pogledom na grad
Imaju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon. Francuski ležaj + sofa na razvlaćenje širine 140 cm.

Superior sobe 2+2 - sa pogledom na planinu,
Imaju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon. Francuski ležaj + sofa na razvlaćenje širine 140 cm.

Suite sobe
Imaju SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon. Imaju dve prostorije koje nisu odvojene vratima - otvoren prostor za dnevni/spavaći deo. U spavaćem delu francusli ležaj na razvlačenje i jedan singl pomoćni ležaj. U dnevnom delu sofa na razvlačenje širine 140 cm.Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.