logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5896

Garni Hotel Olimpija plus

Kategorija:

Plaža: 100m

Usluga: Noćenje doručak


Upit / Rezervacija


360 fotografija - pogledajte

Garni Hotel Olimija plus se nalazi u Bokokotorskom zalivu, u mestu Kumbor – Herceg Novi. Objekat posjeduje restoran  sa kapacitetom od 65 osoba do maksimum 150 osoba, takodje bar sa kapacitetom od 40  do 70 osoba. Tarasa koja se nalazi na vrhu objekta od 150 m2 sadrzi stolove i stolice kao I lezaljke za vase uzivanje. Objekat je pokriven besplatnim internetom (WI-FI), gostima su na raspolaganju  recepcija I parking.


Udaljenost objekta od plaze iznosi 100 metara, autobusko stajaliste koje povezuje Kumbor sa Herceg Novi je udaljeno 15 metara, u blizini su dvie prodavnice, frizerski salon, kao i Porto Novi koji je udalje 300 metara.

Objekat raspolaze sa 30 soba,sve sobe su novo-izgradjene 2019 godine i visokog su standrada,  klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om, kupatilo, telefon sa direktnom linijom sa recepcijom i mini bar. Skoro sve sobe dvokrevetne sobe posjeduju pomocni lezaj (na rasklapanje po potrebi). Sve sobe koje su okrenute prema moru imaju tarasu

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.