logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5629

Hotel Alaska

Hotel Alaska

Kategorija:

Skijalište: 50 m

Centar: 0 m

Usluga: Polupansion


Upit / RezervacijaHotel Alaska se nalazi u samom centru  Cortine d'Ampezzo neposredno uz centralnu pešačku zonu. Polazna stanica gondole Faloria je na samo 50m od hotela, a jeno od skijališta oko Cortine, Tofana je udaljeno 2 km.

Cortina je kraljica Alpa, biser Dolomita, ekskluzivno i kompletno područje skijališta koje je ujedno i jedno od najšarmantnijih mesta u Evropi. Vaš odmor u Cortini biće nezaboravan doživljaj ispunjen sportom i sveobuhvatnom zabavom. Ceo prirodni pejzaž oko Cortine oduzet će vam dah. Skijališta oko Cortine, Faloria, Cristallo i Tofane imaju ski staze za sve nivoe znanja skijanja.

Hotel Alaska poseduje recepciju, restoran, bar, piano bar, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, parking uz doplatu, fitnes, besplatna dečija igraonica (4 - 10 god.), ostavu za skije.

Ishrana: buffet doručak; večera - izbor menu-a


Položaj - mapa:  Hotel Alaska Cortina


Detaljnije o hotelu: Alasca - Cortina...Standard soba 1/2+2

Sve sobe su prilično prostrane, komforne i nameštene u planinskom stilu. Većina soba sadrži dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, koji je odvojen od spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem za dve osobe. 
Sobe su površine od 19-25 m2.

Oprema: Digitalni TV DVB-t LCD ekran, telefon s direktnim biranjem, radni sto, grejanje, minibar, papuče, sef. U kupatilu su dostupni: tuš, bide, fen za sušenje kose i pribor


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.