logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.9026
  • Srednji kurs NBS: 117.5516

Kanzelhöhe Apartments & More - Gerlitzen

Kategorija:

Skijalište: 300m

Centar: 9 km

Usluga: Najam


Upit / RezervacijaLokacija: Kanzelhöhe Apartments & More

Apartmansko naselje Almresort Gerlitzen Kanzelhohe na visini od 1500 mnv, udaljeno 300m od žičare, ski in/out (uz dobre snežne uslove). Do naselja se stiže 9 km dugom planinskim putem iz mesta Treffen u podnožju (cena korišćenja planinskog puta uključena u cenu, važi tokom celog boravka). Provedite svoj odmor usred impresivnog prirodnog pejzaža Gerlitzen Alpi i Ossiacher jezera, koje povezuje obližnja Gerlitzen Kanzelbahn žičara.

U sklopu naselja: recepcija, restoran, market, garaža, igraonica za decu sa animacijom, wellness centar, finska sauna, bazen, skijašnica.

Više o mestu: Gerlitzen


Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

A - Apartman za 2 osobe sa 2 ekstra kreveta

Apartmani od 53 m² imaju odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom. Dnevna soba je opremljena čajnom kuhinjom sa frižiderom sa zamrzivačem, šporetom sa četiri ploče, aparatom za kafu i čajnikom, kao i trpezarijskim stolom i modernim TV-om ravnog ekrana.

U dnevnom boravku nalaze se dva kauča na razvlačenje, čiji visokokvalitetni madraci se mogu koristiti kao puni kreveti - prilagodljivi kao bračni krevet. Kupatilo je opremljeno tušem i toaletom. Svaki apartman ima balkon.
 
B - Apartman za 4 osobe sa 2 ekstra kreveta

Suit apartmani od 73 m² imaju dve odvojene spavaće sobe: jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta. Dnevni boravak je opremljen malom čajnom kuhinjom sa frižiderom sa zamrzivačem, četiri ploče za kuvanje, čajnikom i aparatom za kafu, kao i trpezarijskim stolom i modernim TV-om ravnog ekrana.

U dnevnom boravku nalaze se dva kauča na razvlačenje, čiji visokokvalitetni madraci se mogu koristiti kao puni kreveti - prilagodljivi kao bračni krevet. Kupatilo je opremljeno tušem i toaletom. Svaki apartman ima balkon.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.