logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5702

Hotel Rikli Balance - Bled

Kategorija:

Naša kategorija: 4* S

Centar: u centru Bleda

Usluga: Noćenje sa doručkom / Polupansion


Upit / RezervacijaRikli Balance Hotel ****S u sastavu grupe "Sava hotels & resort".

Jedan od naprestižnijih na Bledu, Rikli Balance Hotel (Ex Golf) oživljava tradiciju lokalnog okruženja Bleda sa usmerenjem na održivi razvoj. Hotel je dobio ime po Arnoldu Rikliju, švicarskom lekaru prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. veku osnovao prirodno lečilište. U restoranima hotela se služe lokalna i tradicionalna jela, a u wellness sadržajima možete priuštiti  alpsko ili medeno opuštanje.

Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas!

- Moderan hotel s notom održivosti
- Najlepši pogled na Bledsko jezero
- Najveći bazenski kompleks na Bledu s termalnom vodom
- Wellness s alpskom svežinom i Riklijevim konceptom lečenja
- Najveći konferencijski hotel na Bledu
- Sezonska kuhinja od svježih lokalnih proizvoda
- Besplatan Wi-Fi
- Besplatno parkiranje

Bazenski kompleks Wellnessa Živa je najveći bazenski kompleks na Bledu. Obuhvata šest bazena i unutrašnji tobogan s pogledom na Bledsko jezero. Gosti hotela koji pripadaju "Sava hotels & resort" imaju slobodan ili jeftiniji ulaz.


Standarda oprema soba: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima internet, balkon, a svi apartmani i neke sobe i junior suite-ovi imaju klima uređaj. Svih 150 soba su sa pogledom na jezero ili park.

Tipovi soba:

Dvokrevetna soba

Prostrana i udobna dvokrevetna soba u modernom poslovnom stilu s balkonom s pogledom na park. U sobi (26 m2) s dva ležaja širine 90 cm ili jednim ležajem širine 140 cm nalaze se kupatilo s kadom ili tušem i WC-om kao i pisaći sto.

Dvokrevetna soba s pogledom na jezero
Prostrana dvokrevetna soba obnovljena 2017. godine u privlačnom modernom stilu s naglaskom na lokalnim prirodnim materijalima i balkonom s pogledom na jezero. U sobi (22 – 26 m2) s dva ležaja širine 90 cm ili jednim ležajem širine 180 cm nalaze se pisaći stol, fotelja na izvlačenje (kao pomoćni ležaj veličine 70 x 190 cm), aparat za pripremu čaja ili kafe, besplatni Wi-Fi pristup, kupatilo s kadom ili tušem i WC.

Dvosobni porodični Suite
Prostran dvosobni suite obnovljen 2017. godine u kombinaciji modernog dizajna i održivih prirodnih materijala s balkonom s pogledom na park ili djelomičnim pogledom na jezero. U suiteu (50 m2) se nalaze jedna spavaća soba s dva ležaja širine 90 cm i jedna spavaća soba s ležajem širine 180 cm. Svaka spavaća soba ima televizor i kupatilo s kadom ili tušem i WC-om. Suite nudi i udoban zajednički prostor sa sedećom garniturom i televizorom, aparatom za pripremu čaja ili kafe i besplatni Wi-Fi.

Postoji i opcija Suite-a s pogledom na jezero.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.