logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Apartmani Muštrinka - Krvavec

Apartmani Muštrinka - Krvavec

Kategorija:

Skijalište: Na skijalištu

Usluga: najam


Upit / Rezervacija

POPUST
10%

ZA BORAVKE U PERIODU DO 16.02.Apartmanska kuća Muštrinka nudi opuštajuću domaću planinsku atmosferu direktno na skijaškoj stazi u prostranim i dobro opremljenim apartmanima. U 5 apartmana na dva srata, u apartmanskoj kući Muštrinka može se smestiti do 16 gostiju.

Svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom sa šporetom, frižiderom i kuhinjskim priborom. U istom dnevnom boravku nalazi se i kauč na razvlačenje (dim. 155 × 195 cm) i kablovska televizija. U svakom apartmanu postoji sopstveno kupatilo sa tušem i WC-om.

U većem apartmanu 2 + 2 nalaze se dodatne spavaće sobe s udobnim bračnim krevetom i prostranim ormarom, odvojenim od kuhinje i dnevnog boravka. Gosti apartmanske kuće Muštrinka mogu koristiti grijanu i zaključanu ostavu za skije.

Ispred apartmanske kuće nalazi se natkriveno mesto za druženje, zvano Jaslice.

Gostima apartmana su na raspolaganju mogućnost ishrane u 200m udaljenom hotelu Krvavec gde je u ponudi bogat doručak i ukusnu večeru domaćih specijaliteta.

Tokom dana možet se koristiti prostrani restoran sa švedskim stolom u hotelu i osvežiti se na popularnoj plaži, spoljašnjoj terasi sa barom, glavnoj tački okupljanja i zabave na planini koja je u neposrednoj blizini hotela.
Svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom sa šporetom, frižiderom i kuhinjskim priborom, kablovsja TV. U svakom apartmanu postoji sopstveno kupatilo sa tušem i WC-om.

- Studio 2+0  za 2 osobe, 19m2 - Kauč na razvlačenje (dim. 155 × 195 cm).

- Apartman 2+2 za 4 osobe, 34m2 - Kauč na razvlačenje (dim. 155 × 195 cm) u dnevnom boravku, spavaće sobe sa bračnim krevetom i prostranim ormarom.


Apartmanska kuća Muštrinka poseduje 2 studija i 3 apartmana.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.