logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel ROYAL SPA - Banja Koviljača

Hotel ROYAL SPA - Banja Koviljača

Kategorija:

Naša kategorija: 4*

Usluga: Pansion


Upit / Rezervacija

POPUST
10-20%

Radnim danima, popust 20%, vikendom popust 10%
Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.

Gostima su na raspolaganju: kablovska i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarna zaštita, elektronska brava, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil, apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije, besplatan parking pod video nadzorom za goste hotela.

Royal caffe je jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.

Royal restoran - Prijatna i intimna atmosfera a la cart restorana, savršeno ukusna jela majstora kuhinje kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak.

Kongresni centar hotela Royal Spa se sastoji od dve konresne sale: "Drina" (190 mesta) i "Jadar" (60 mesta), uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor, kapaciteta 250 mesta.Sale su opremljene savremenom tehničkom opremom: LCD projektor i platno, flip chart, sound sistem, laptop, mikrofon, DVD player.

Sportski turizam - Banja Koviljača i Hotel Royal Spa su idealno mesto za pripreme sportskih ekipa. Odlični uslovi smeštaja, ishrane i relaksacije u hotelu i neposredna blizina sportskih objekata: sportska hala, travnati fudbalski teren, otvoreni kosarkaski, rukometni i teren za mali fudbal (beton), tereni za tenis (šljaka) kao i trim staza u bukovoj šumi pružaju sportistima idealne uslove.

Royal Wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije. Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela.


U smeštajnim jedinicama  hotela Royal Spa  gostima je na raspolagamnju: kablovska i SAT TV (LCD TV), telefon, bespalatan bežični internet, protivpožarna zaštita, elektronska brava, alarm u kupatilu, mini bar, klima uređaj, sef, fen, bade mantil, apartmani i studia poseduju kuhinje i trpezarije...

48 komforno opremljenih soba (svaka soba poseduje klima uredjaj, mini bar, sef, fen, LCD TV, telefon) nudi gostima sve potrebne uslove za njihov savrsen odmor.WELLNESS & SPA

Royal Wellness
je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije.

Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela.Royal wellness obuhvata sledeće sadržaje:
    Bazen sa mineralnom vodom 30°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet;
    Svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna, infrared sauna
    Tepidarijum – topla klupa
    Unutrašnji đakuzi 33°C
    Dečiji bazen 33°C
    Relax zona
    Amor room – soba za dvoje sa đakuzijem
    Royal masage - sobe za masaže i tretmane lica i tela
    Royal estetik - estetski tretmani lica i tela: laserska epilacija, ultrazvucna kavitacija, elektrostimulacija
    Letnja bašta sa spoljašnjim đakuzijem 35°C za 6 osoba
    Fitnes sala sa kardio spravama

Deca ispod 12 godina Royal wellness mogu koristiti u periodu 10h – 18h
Prva srpska masaža - brend hotela Royal Spa
Srpska masaža je ritualni tretman lica i tela, koji počinje opuštanjem tela uz šljivovicu za muškarce i medenu rakiju za žene. S obzirom na to da je ova masaža fokusirana na stopala i kičmeni stub, prvo se stavljaju tople crepljike na leđa, a stopala se masiraju aromatičnim uljima, i to smilje za domaćice a kleka za domaćine. Nakon masaže stopala, gosti obuvaju vunene čarape. Sprska masaža završava se masažom lica svežim krompirom, koja bi trebalo da otkloni glavobolju i bore. Po završetku masaže, čiji je koncept razvijen u "Royal spa" hotelu u Banji Koviljači, žene se poslužuju slatkom od šumskih jagoda, a muškarci medom sa orasima.
Sauna - raj za dušu i telo
Svaki bolji velnes centar danas ima i saunu koja je postala neophodni dio brige za telo i zdravlje. U osnovi poznajemo tri vrste sauna, a to su suva, parna i infracrvena. Saune se razlikuju po temperaturi i vlažnosti vazduha, ali i po dodacima poput aroma, soli, biljaka, boja.

U ovom delu Evrope najpoznatiji je suvi tip saune, u koji se ubrajaju finska i ruska sauna. U finskoj sauni temperatura dostiže od 70 do 90 ºC sa vlažnošću vazduha 10 do 15%, a u ruskoj temperatura varira od 90 do 110 ºC sa niskom vlažnošću od 5 do 15 %. Vlažnost vazduha postižemo polivanjem zagrejanog kamenja u peći.

Iako je optimalno vreme boravka u sauni od osam do 15 minuta, prvi put ne bi trebalo ostati duže od deset. Suv vazduh i visoka temperatura od 70 do 100 stepeni, može izazvati vrtoglavicu.
Masaža - osnovna tehnika opuštanja organizma
Masaža predstavlja osnovnu tehniku lečenja ili opuštanja organizma, kako fizički tako i duhovno. Gledano sa fiziološkog ili mehaničkog aspekta masaža poboljšava cirkulaciju i povećava lubrikaciju među mišićnim vlaknima i na taj način omogućava optimalnu pokretljivost samog mišića. Poboljšanjem cirkulacije hranljive materije lakše i brže dolaze do ćelija mišića, a toksini se izbacuju.

Masaža nam pomaže da postanemo svesni svog tela i njegovih vrednosti, ona nije stvar prestiža ,već stvar potrebe. Po preporuci stručnjaka na masažu bi trebalo odlaziti jednom do dva puta nedeljno.
Legenda o masaži

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.