logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Barcelo Concorde Green Park Palace

Hotel Barcelo Concorde Green Park Palace

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: u centru


Upit / Rezervacija


    Izdvajamo:
    Pripada lancu Barcelo hotela (2020) i jedan je od najluksuznijih hotela u Tunisu. Hotel je otvoren u maju 2016. godine. Svoju atraktivnost duguje impozantnoj arhitekturi, besprekornom servisu i savršenoj lokaciji, usred golf terena koji se oslanjaju na samu marinu Port El Kantaoui-a. Kulinarska umeća tamošnjih kuvara su izuzetno poznata i visoko ocenjivana.

    Lokacija:
    hotel Barcelo Concorde Green Park Palace nalazi se u vrtu površine 50.000 m2, direktno na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta. Od centra Susa je udaljen oko 10 km, od aerodroma u Monastiru 29 km i od aerodroma u Tunisu 140 km. Autobuska stanica je udaljena 150 metara.

    Hotelska ponuda:
    recepcija, spoljašnji bazen površine 1500 m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen sa morskom vodom (greje se zimi), glavni restoran, arapsko-orijentalni restoran, tematski restoran (otvoren od 01.05. do 31.10.), mediteranski restoran (otvoren od 15.06. do 15.09.), nekoliko barova (u lobiju, swim-up bar u bazenu), mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, dečiji bazen i dnevna animacija nekoliko puta tokom nedelje, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet, frizer, osvetljeni teniski teren sa reketima i lopticama (uz depozit), fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, luk i strela, boćanje, aquagym, aerobik, zabavni program za decu i odrasle (nekoliko puta u nedelji). Talaso terapija, spa centar, masaže, hamam, kozmetičar i frizer se dodatno plaćaju.

    Ishrana:
    sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak, ručak, kafa i kolači, večera, u glavnom restoranu. Opciono je moguće rezervisati večeru u jednom od a la cartee restorana. U cenu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00 h (od novembra do aprila do 24.00 h).

    Napomena:

    od ove godine pripada lancu Barcelo hotela.

    Sobe:
    klima uređaj, balkon ili terasa, Wi-Fi internet, kupatilo, bade mantile i papuče, fen, telefon, ventilator, mini frižider (dnevno se obnavljaju voda i osvežavajuća pića), LCD SAT TV, ketler sa izborom čaja i kafe i elektronski sef.

 - Standardna soba
 - Standardna soba - pogled more
 - Porodična soba
 - Porodična soba - pogled more

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.