logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Sentido Bellevue Park

Hotel Sentido Bellevue Park

Kategorija:

Usluga: sve uključeno


Upit / Rezervacija


    Izdvajamo:
    Luksuzan hotel renoviran 2017. godine, sastoji se od četiri zgrade, koje uokviruju lep vrt pun zelenila, sa velikim bazenom, direktno na prostranoj, peščanoj plaži.

    Lokacija:
    hotel Sentido Bellevue Park nalazi se u mestu Port El Kantaoui, direktno na peščanoj plaži. Od marine i centra mesta je udaljen oko 3 km, od Susa oko 12 km, od aerodroma u Monastiru oko 30 km, a od aerodroma u Tunisu oko 140 km.

    Hotelska ponuda:
    recepcija, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, glavni restoran, dva a la carte restorana - mediteranski i orijentalni, bar u lobiju (otvoren 24 časa), bar pored bazena i orijentalni kafe, animacija, dečije igralište, mikrotalasna pećnica i visoke stolice u restoranu, Wi-Fi internet, internet corner, glavni spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, fitnes sala, teniski teren (šljaka), đakuzi, odbojka na plaži, aerobik, aquagym, vaterpolo. Čuvanje dece, orijentalni kafe, uvozna pića, časovi tenisa, reketi i loptice za tenis, sportovi na vodi, spa centar, razne masaže, hamam, talaso terapija, ajuverda, manikir, pedikir i frizer se dodatno plaćaju.

    Ishrana:
    sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 07:00-10:00 h, kasni doručak 10:00-11:00 h, ručak 12:30-14:30 h, kafa i kolači 15:00-17:00 h, večera 18:30-21:30 h, noćni snek 23:00-01:00 h. Mediteranski i orijentalni a la carte restorani se mogu koristiti jednom tokom boravka uz obaveznu rezervaciju. Pića su uključena u cenu u baru u lobiju (24 časa) i pored bazena (10:00-18:00 h): kafa, čaj, gazirani i obični sokovi, voda, domaća alkoholna pića, kokteli, vino i pivo.

    Napomena:
    Nekadasnji LTI, od sada je u lancu Sentido hotela, spreman za sezonu 2021.

    Sobe:
    klima uređaj, balkon, kupatilo, fen, telefon, Wi-Fi internet, mini frižider, sef, pločice na podu i SAT TV. Čišćenje soba i promena posteljine i peškira su jednom dnevno.

 - Standardna soba - pogled kopno
 - Standardna soba - pogled more
 - Porodična soba
 - Superior porodična soba
 - Junior suite - pogled more

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.