logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel PANORAMA - Zlatar

Hotel PANORAMA - Zlatar

Kategorija:

Skijalište: 400m

Usluga: Polupansion


Upit / RezervacijaHotel „Panorama“ se nalazi na jednom od borovitih proplanaka Zlatara nadomak Nove Varoši, na nadmorskoj visini od 1.230m i izgrađen je u specifičnom alpskom stilu.

Hotel raspolaže:
• Restoranom na dva nivoa (sa komfornim terasama), kapaciteta 500 sedećih mesta. Restoran ima odlične predispozicije za organizaciju svih vrsta proslava.
• Kongresnom salom
• Press centrom
• TV salom
• Salom za stoni tenis i pikado, teretanom, zatvorenim bazenom, natkrivenim multifunkcionalnim terenom, prodavnicom...
• Bankomat Poštanske štedionice

Šetnja planinskim stazama kroz četinarske i brezove šume u kojima tišinu remete samo škripa čizama po snegu ili nagažene grančice i poj ptica, blagotvorna je za žitelje bučnih gradskih sredina. Zlatarski kraj je poznat po gostoljubivosti domaćina, Zlatarskom siru sa zaštićenim geografskim poreklom, heljdi, medu i rakiji od šljive ranke.

Kako doći:
Hotel Panorama se nalazi svega par kilometara od Nove Varoši kroz koju prolazi magistralni put Beograd – Jadransko more, tako da svi autobusi koji idu prema moru kao i oni iz Republike Crne Gore u pravcu Beograda prolaze kroz Novu Varoš. Na udaljenosti 15km od Nove Varoši je pruga Beograd-Bar i najbliže železničke stanice udaljene su 25km (Prijepolje) odnosno 35km (Priboj).


Smeštaj:
Kapacitet hotela je 200 ležajeva, raspoređenih u 80 smeštajnih jedinica (78 soba i 2 apartmana).

Od toga je 28 smeštajnih jedinica (kapaciteta 60 ležajeva) renovirano.Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.