logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5912

Maranton Beach Hotel

Kategorija:

Plaža: 10 m

Usluga: Polupansion


Upit / Rezervacija


http://www.maranton.gr/

Lokacija: Hotel je smešten na istočnoj obali ostrva, na samo 10 m od šljunkovite plaže. Nalazi se u mestu Kinira. Udaljen je 25 km od mesta Limenas – glavnog grada Tasosa. Na samo 2 km od hotela nalazi se poznata Paradise plaža, koju karakteriše plitko more smaragdne boje, idealno za porodice sa malom decom.

Sadrzaj hotela: Hotel ima restoran, 2 bara, otvoreni bazen, bazen za decu, igralište, mini market, parking, teretanu, saunu, igraonicu, đakuzi, internet kutak. 

Sadrzaj soba: Hotel raspolaže sa 61 sobom. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, fen, bežični internet pristup, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, SAT TV. Krevetac za bebu moguće je dobiti na upit.

Usluga: je na bazi polupansiona, a obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.