logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.502

Esperides Hotel

Kategorija:

Plaža: 30 m

Usluga: Noćenje sa doručkom


Upit / Rezervacija


http://www.esperides-thassos.com/

Lokacija: Nalazi se u mirnoj maloj uvali  na 3km od grada Limenas i na 30m od kristalno ciste vode Egejskog mora i divne plaže, deli ga magistrala. Sastoji se od 8 manjih zgrada – bungalova, nudi prijateljsku atmosferu, odlican za odmor. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen i parking, WIFI. 

Sadrzaj soba: Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), terasu. Premier i Superior sobe imaju posebnu dekoraciju i mogućnost da smeste 2 odraslih i jedno dete (2 standardna kreveta ili francuz plus pomoćni krevet).

Usluga: je na bazi polupansiona (dorucak- švedski sto - samoposluživanje, vecera- na bazi menija).


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.