logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5042

Hotel Marbella Corfu

Kategorija:

Plaža: 200m

Centar: 17km od grada Krfa

Usluga: polupansion/pun pansion/ultra all inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Marbella Beach se nalazi na oko 200 m od peščano-šljunkovite plaže (prelazi se ulica), u mestu Agios Joanis Peristeron, 17 km od grada Krfa, 16 km od aerodroma. Luksuzan hotelski kompleks okružen zelenilom i kompletno renoviran 2012. godine. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada.

Sadržaj hotela: lift, recepcija, glavni restoran, pet a la carte restorana, dva bara, bazen sa morskom vodom, bazen sa slatkom vodom, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes, sauna, tretmani lica i tela, pedikir, manikir, besplatan wi-fi  internet, tri teniska terena, animacija, room servis, stoni tenis, sportovi na vodi, aerobik, joga, streljaštvo, odbojka na plaži, mini klub, animacija, dva dečija bazena, dečiji meni, igralište za decu, baby sitting, parking. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri za plažu su besplatni.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion ili Ultra All Inclusive.

 Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!

Sadržaj soba: Standardne, superior i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, minibar (uz foplatu), sef, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon.


Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.