logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5713

Hotel Labranda Sandy Beach Resort (Ex Aquis Sandry Beach)

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 30km od grada Krfa

Usluga: all Inclusive


Upit / Rezervacija


Lokacija:
na peščanoj plaži na jugozapadnom delu ostrva, u mestu Ag. Georgios, 30 km od grada Krfa i aerodroma. Hotel ima ukupno 614 soba. 

Sadržaj hotela:
recepcija, lobi bar, glavni restoran, restoran a la carte, bar pored pazena, bar na plaži, dva bazena, dečiji bazen, tobogani, klub za decu, igralište za decu, pozorište, bilijar, stoni tenis, pikado, teretana, odbojka na pesku, dva teniska terena, teren za košarku, pikado, bežični internet, baby sitting, animacija i zabavni programi, servis za pranje veša, prodavnica suvenira, mini market.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), topla i hladna užina, poslepodnevna konzumacija (čaj, filter kafa, mini sendviči, kolači, sladoledi), domaća alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino i točeno pivo.


http://www.labranda.com/


Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!


Sadržaj soba:
s
tandardne i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, kupatilo, fen, balkon. 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.