logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5777

Hotel Crystal Waterworld Resort

Hotel Crystal Waterworld Resort

Kategorija:

Plaža: 0 m

Usluga: ultra all inclusive


Upit / Rezervacija


www.crystalhotels.com.tr

Lokacija:
 na peščanoj plaži, 40 km od aerodroma Antalija, prostire se na površini od 42.000 m² od čega je 18.000m² pod prelepim vrtom. Hotel ima ukupno 886 soba, otvoren je u maju 2013. godine a sastoji se od desetak zgrada od tri i četiri sprata.

 Hotelski sadržaji:
glavni restoran, pet a la carte restorana (turski, južno američki, dalekoistočni, riblji i italijanski) od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom, šest barova, bežični internet, tursko kupatilo, sauna, šok-tuš, džakuzi, fitnes centar.

Ponuda za najmlađe:
 mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti:
 akvabik, fitness, mini golf, košarka, tenis i stoni tenis, kuglanje, bilijar, stoni fudbal.

Ishrana:
ultra all inclusive- doručak i kasni doručak, ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, Gozleme se služe od 11:30-16:30h, snekovi od 12:00-18:00h, 10:00-23:00h kolači i keksi u lobi baru, sladoled od 10:00-23:00h, kasni snack od 23:30-00:30h, kasni snekovi od 01:00-07:00h, poseban deo za dijabetičare i decu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna uvozna vino, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, sva alkoholna pića koja se poslužuju u terminu od 01:00 do 10:00h, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, internet cafe, masaže, spa centar, frizer, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, oprema i časovi, golf, sobna usluga, hemijsko čišćenje, telefon, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, igraonica i video igrice.

Ležaljke, suncobrani, madraci na plaži i peškiri (uz karticu) su besplatni.
Standardne sobe:
klima uređaj, tepih na podu, TV i bežična internet konekcija, minibar, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon. 

Porodične sobe:
 sastoje se od dve prostorije u nizu od kojih je dečija prolazna i nema prozore, druga je roditeljska ima i prozore i balkon. Odvojene su vratima i u svakoj sobi se nalaze po dva kreveta. Imaju jedno kupatilo i jedan balkon. Opremljene su isto kao i standardne.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.