logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Santa Marina Beach

Hotel Santa Marina Beach

Kategorija:

Plaža: na plaži

Centar: 8km od Hanje

Usluga: polupansion


Upit / Rezervacija


Lokacija: hotel Santa Marina Beach se nalazi na peščanoj plaži Santa Marina u mestu Agia Marina, 8 km od grada Hanje.  Hotel se sastoji iz dve zgrade koje su međusobno povezane podzemnim prolazom. Starija zgrada je na plaži, novija preko ulice, 50 m od plaže. Bazen se nalazi u delu preko ulice. Ima ukupno 188 soba.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar, restoran, a la carte restoran, TV sala, wi-fi internet, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, fitnes, masaža, room servis, servis za pranje rublja, mini klub, igralište za decu, animacija, parking.

 Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za all inclusive.

Sadržaj soba: Standardne i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. Sobe sa pogledom na more su u zgradi na plaži, sobe sa pogledom na bazen ili baštu su u zgradi preko ulice. Porodične sobe su u zgradi preko ulice i imaju krevete na sprat.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;  Cena  je  garantovana  samo  za  uplatu  kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

  AVANSNO:
  - Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
  - Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

  PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
  - Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.