logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Srednji kurs NBS: 117.5844

Hotel Papilon Zeugma

Hotel Papilon Zeugma

Kategorija:

Plaža: 0 m

Centar: 4 km

Usluga: All inclusive


Upit / Rezervacija


www.papillon.com.tr

Lokacija:
na peščanoj plaži, 4 km od centra grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova, ima 338 soba, 219 standardnih soba i 40 porodičnih soba.

Hotelski sadržaji:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (mediteranski, kineski, riblji i orijentalni), pet barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, tobogani, akvapark, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica.

Ponuda za najmlađe:
 otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija.

Sportske aktivnosti:
 tenis, stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, odbojka, pikado, aerobik, fitnes, sportovi na vodi.

Ishrana:
 high class all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, gozleme od 12:00-16:00 h, palačinke od 12:00-16:00h, sladoled od 15:00-17:00h, kuvarski show u toku večere, alkoholna i bezalkoholna pića u diskoteci od 23:00-02:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, sobna usluga od 07:00-24:00h, , ceđeni sokovi, sportovi na vodi, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.
Standardne sobe:
 klima uređaj, tepih, servis za kafu i čaj, SAT TV, telefon, wi-fi, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.

Uslovi i način plaćanja:

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

ČEKOVIMA GRAĐANA: na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2020. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

KREDITNIM KARTICAMA: (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.

Putem administrativne zabrane: na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.