supernova logo

★★★
17 Orce Popjordanov str., Bansko 2770, 2770, Bugarska
800
autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
tv, mini-bar
Hotel Iceberg

Opis

Hotel Iceberg u čuvenom bugarskom planinskom mestu Bansko nudi svojim gostima udoban smeštaj i priliku za uživanje u bazenu, parnom kupatilu i đakuziju. Pogledajte našu ponudu za zimovanje i boravak u ovom hotelu.

Lokacija: Hotel Iceberg se nalazi na levoj strani reke Glazne (ukoliko se gleda iz pravca gondole). Udaljen je 800 m od početne stanice gondole i petnaestak minuta pešice od centra grada.

Sadržaj hotela: Hotel Iceberg je hotel sa tri zvezdice i poseduje recepcija, restoran, taverna, lobi bar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, masaža, fitnes, internet, minibus prevoz do gondole, parking.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, parnog kupatila, đakuzija, fitnes, skijašnica, prevoz do gondole, internet.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Mogućnost doplate polupansiona.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 24 standardne dvokrevetne sobe, 3 porodične sobe i 4 porodična apartmana i 4 apartmana. Sobe i apartmani na prvom i drugom spratu imaju terase, a na trećem spratu panoramske prozore. Sve smeštajne jedinice sadrže: telefon, kablovsku TV, mini bar, kupatilo.

Standard soba za 2-3 osobe (2+1): francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje.

Porodična soba za 2-4 osoba (2+2): francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i dve sofe na razvlačenje.

Porodični apartman za 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja.

Apartman za 2-4 osobe (2+2): apartman veće kvadrature od porodičnog, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja.

Veliki apartman za 4-6 osoba (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, dva kupatila.