supernova logo

★★★
100
autobusom, sopstveni
polupansion

Opis

Izaberite odmor u prijatnom ambijentu hotela Ozon na Kopaoniku. Pogledajte našu ponudu na bazi polupansiona i cenovnik za ovaj hotel sa tri zvezdice i rezervišite zimovanje na vreme.

Hotel Ozon se nalazi u Brzeću, sa druge strane puta u pdnosu na polaznu stanicu nove gondole u Brzeću . Od ski centra Kopaonik (na 1740m/nv) je udaljen oko 17 kilometara.

U okviru hotela je parking sa garazom, pokriven video nadzorom. U celom hotelu (i sobama) je dostupan Wi-Fi pristup internetu.

Sadržaj soba: Hotel Ozon raspolaže sa 54 ležaja, 1, 2, 3, 4 – krevetne sobe i dva apartmana. Sve sobe su komforno opremljene udobnim krevetima (210 cm), funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima, direktnom internet linijom i mini barom.

Sala - Seminari, predavanja, događanja: Hotel Ozon vam pruza mogućnost da sva vasa znanja, posao, druženja i posebne prilike ostanu nezaboravne. Tehnička podrška i udobnost pre svega.

Restorani:

Restoran: Na raspolaganju vam je izvanredan restoran sa specijalitetima domaće i strane kuhinje. Ista može biti prilagođena mlađoj populaciji, osobama sa raznoraznim ukusima, potrebama i običajima...

Caffe Bar: Izuzetno ugodan caffe bar sa kaminom i video bimom (mini bioskop i surround sistemom) gde svaki gost može da uživa uz najnoviju projekciju holivudskog filma, toplu kafu, hladno pivo ili campari. Na ovom modernom igralištu možete uživati. Družiti, igrati, flertovati, nazdravljati...

Wellness:

Na raspolaganju su finska sauna i jakuzzi. Dimenzije jakuzzija: 5m dužina x 3,5m širina x 1,80 dubina.

Kongres:

Hotel Ozon vam pruža mogućnost da sva vasa znanja, posao, druženja i posebne prilike ostanu nezaboravne. Tehnička podrška i udobnost pre svega.

Sport:

Teretana: Mogućnost bavljenja svim sportskim aktivnostima kako u hotelu tako i u okolini. Pravi izazov, nezavisno da li ste gost radi odmora ili želite naporno i ozbiljno da vežbate, predstavlja teretana, a nakon svega posebno opuštanje u sobi za masažu.

Sportska hala hotela Ozon, univerzalna je dvorana za sporske događaje: košarku, rukomet, odbojku, tenis, mali fudbal. Raspolaže sa 250 mesta za posetioce i najsavremenijom opremom za sve predviđene sadržaje.

U hotelskoj višenamenskoj hali možete se rekreirati u kolektivnim sportovima i organizovati različite vrste sportskih turnira.

Lokacija: 43.292579, 20.880282

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.