supernova logo

apartmani
200
autobusom, sopstveni
najam

Opis

Vila Sofia Ammos, kvalitetan objekat u kome su prizemlje i prvi sprat kompletno renovirani pre 4 godine dok je za sezonu 2023. spreman i potpuno nov drugi sprat koji nosi naziv Sofia Ammos New (fotografije će biti dostupne u aprilu 2023. godine). Prvi gosti će u ovaj novi deo ući u maju 2023. godine i verujemo da će, s obzirom na činjenicu da je sve potpuno novo i kvalitetno, uživati i više od brojnih dugogodišnjih gostiju koji se iznova vraćaju kod našeg sjajnog domaćina i prijatelja Sakisa.

Nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 250 metara od plaže. Već dugo godina je u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Osim dva već pomenuta velika marketa, na svega 20 metara od kuće postoji još jedan manji, ali dobro snabdeven.

Vila Sofia Ammos raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, dok su na drugom spratu potpuno novi studiji koji nose naziv Sofia Ammos New (cenovno su izdvojeni).

Pojedine smeštajne jedinice imaju krevete na sprat. Studiji u prizemlju nemaju terase već trem (terasni deo) sa koga se ulazi u smeštajnu jedinicu i posebno su pogodni za porodice sa decom i starije osobe kao i za putnike koji imaju kućne ljubimce jer je ovo jedan od retkih objekata koji je pet friendly.

Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni deo sa garniturom za sedenje, LCD TV, komarnik i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. Kuća nema sopstveni parking.

Divni domaćini sa kojima sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

 

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 evra dnevno
*Wi Fi Internet gratis
*GPS koordinate: 40.708825, 23.698623