Mariborsko Pohorje (6)

OPIS

Mariborsko Pohorje zimovanje - odmor uz spa ugođaj

Kao najveće skijalište koje nudi Slovenija Mariborsko Pohorje predstavlja i najveću turističku atrakciju ove zemlje tokom zimskih meseci. Svi koji planiraju da posete Mariborsko Pohorje zimovanje bi trebalo da iskoriste i za obilazak Ljubljane koja je na samo sat vremena od ovog ski centra.

Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turstički centar veliki, skijalište Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju pridrodnu lepotu. Ovde možete uživati u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih welness centara.
Na glavnom grebenu Pohorskih planina nalazi se nekoliko atraktivnih turističkih centara, koji nude mnogobrojne aktvinosti kako zimi, tako i leti.
Mariborsko Pohorje skijanje - uživanje za sve skijaše

Skijalište Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji, i odličan je za sve sijaše - bilo da na skije stajete prvi put ili ste već profesionalci. Mariborsko Pohorje ski pass omogućava skijanje na Arehu, Mariborskom Pohorju i Snežnom stadionu.

Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole skijalište Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji 41,5 km skijaških staza različitih katekorija. Na mestu kao što je Mariborsko Pohorje ski staze garantuju sneg tokom cele sezone koja traje od decembra do aprila, zahvaljujući sistemu veštačkog osnežavanja.

Ski centar ima tri nivoa: niži “Snow Stadium”, srednji “Bolfenk” i viši “Aresh”. Na raspolaganju Vam je i odlična ponuda ski opreme za iznajmljivanje.
Mariborsko Pohorje hoteli i apartmani
Ukoliko posećujete Mariborsko Pohorje apartmani i hoteli koji su Vam na raspolaganju doprineće tome da ugođaj na ovoj planini bude potpun. Pogledajte ponudu smeštaja koje nudi Supernova Travel turistička agencija, rezervišite željeni aranžman “Skijanje Mariborsko Pohorje 2019” i pripremite se za put.

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas

TA Supernova Travel
11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Telefon: +381 11 33 73 183
Fax: +381 11 32 34 106
Mobilni: +381 65 8874782
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Skype: supernova.travel

yuta garancija putovanja