supernova logo

★★★★
sopstveni
noćenje sa doručkom
Hotel Idila
Zlatibor

Opis

Kao što se iz naziva hotela može naslutiti, “Idila” je mesto na kom ćete doživeti haromoničan odmor koji zaslužujete. Rezervišite na vreme udoban smeštaj za zimovanje na Zlatiboru ove sezone.

Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, među mnogobrojnim hotelima na Zlatiboru, izdvaja se jedan od najlepših hotela u Srbiji, Hotel & Spa „Idila“.

Hotel & Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor.

Hotel & Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

Spa centar
Kako bi upotpunili svoj odmor gostima su na raspolaganju blagodeti luksuznog Spa centra, koji je moderno opremljena zona rekreacije i relaksacije.
Spa centar Hotela Idila raspolaže zatvorenim bazenom sa jacuzzi kadom, suvom saunom sa aromatičnim uljima, parnim kupatilom i najsavremenijom teretanom u kojoj se nalazi uspravni bicikl, orbitek eliptik, traka za trčanje, seated strainght clip shest, high pully, polusedeći - ležeći bicikl, pilates lopta, vesla, bučice za aerobik, strunjače.
SPA centar na raspolaganju je gostima svakog dana od 9h do 21h. Svaki gost dobija peškir i bade mantil. U Spa centru postoji i aperitiv bar.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u SPA centru - sve to ćete pronaći u Hotel&Spa Idila.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.