supernova logo

Najpoznatiji klubovi u Crnoj Gori

 

Kada su u pitanju klubovi Crna gora se izdvaja sve interesantnijom i burnijom ponudom za sve one koji na letovanju noć ne koriste da bi spavali. Gotovo svake noći, klubovi u Crnoj Gori, diskoteke, barovi i kockarnice otvaraju svoja vrata i utrkuju se da privuku što više gostiju i da im pruže nezaboravan provod.

U primorskoj zemlji kao što je Crna Gora klubovi se izdvajaju jedinstvenom ponudom tradicionalnog provoda kombinovanog sa modernom muzikom i uslugom, po čemu su se najbolji klubovi u Crnoj Gori izdvojili kao nepirkosnoveni i kao obavezna stanica svakoga ko voli noćni život.

 

Trokadero - budvanski simbol noći

Kada je u pitanju Budva klubovi u ovom gradu su najbrojniji i najpopularniji u celoj zemlji. Međutim, tokom više od dve decenije postojanja, na mapi noćnog života Crne Gore izdvojio se Trokadero, koji je ugostio više od dve i po hiljade najznačajnijih domaćih i stranih izođača - pevačkih zvezda i virtuoza za miksetom.

Trokadero je nastao u zgradi nekadašnjeg bioskopa u Budvi, veoma je moderno opremljena diskoteka i uvek spremna da primi oko 1300 gostiju, željnih kvalitetnog provoda na jednoj od kultnijih Ex Yu pozornica u zemlji.

Uz estradni spektakl, u Trokaderu možete očekivati pravi mali festival za uši i oči, propraćen fascinantnim svetlosnim efekatima. Doživljaj koji domaćini stvaraju i garancija odlične usluge su razlozi zbog kojih se gosti iznova i iznova vraćaju ovom kultnom mestu.

 

Top Hill - najbolji provod iznad Budve

Top Hill je najveći klub u Crnoj Gori koji se nalazi na brdu iznad Budve, odakle se pruža očaravajuća panorama na ceo grad, plaže i more. Prilagođen je da primi neverovatan broj od 5000 gostiju, a neretko je i to malo, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti. Klub je podeljen na 7 zona sa barovima:

Bar za vodku

Bar za koktele

Bar za vino

Bar za nargilu

Zona sa bazenom

Zona za koncerte

Vip zona - koja smešta oko 600 gostiju

Visokokvalitetne svetlosne instalacije su nešto po čemu je ovaj klub prepoznat i kao jedno od boljih, evropskih, mesta za provod. Ulaz u klub se naplaćuje samo muškarcima, dok u vreme kada gostuju svetske svezde ulaz biva naplaćen svima.

 

Maksimus - bokeljska Meka elektronike

Ako obilazite i Kotor klubovi su neka od nezaobilaznih mesta za odmor i uživanje, a akcenat ćemo staviti na diskoteku Maximus - najveću diskoteku u Kotoru, tačnije u starom delu ovog zalivskog grada koji gleda na Porto.

Već 11 godina, goste zabavljaju najveće zvezde elektronske muzike, sa domaće i strane scene. Tako je kroz klub prošlo više od pet hiljada različitih izvođača, iz preko 30 zemalja.

David Guetta, Fatboy Slim, Swedish house mafia, Martin Solveig, Bob Sinclair, Roger Sanchez, David Morales su samo neka od imena, a pamte se i nezaboravne partije na kojima su svoje umeće miksanja pokazali: Paul Van Dyk, Kevin Saunderson, Chris Liebing, Skazi, Indra i mnogi drugi.

Malibu Planet - klub koji prevazilazi granice Balkana

Kada je u pitanju Crna Gora klub Malibu je jedan od najpopularnijih klubova na Jadranu, čiji egzotični ambijent uveseljava noćne ptice još od 1995. godine. Počasno mesto na listi je zaslužio jer je jedan od retkih klubova koji postoji da bi zadovoljio muzičke potrebe različitih tipova ljudi.

Neobične i zanimljive žurke su često tematski određene pa se tako se možete obreti na penušavoj žurki, ili između vatrenih obručeva. Skoro 3000 ljudi svakog vikenda uveseljavaju profesionalne baletske trupe koje su u stalnom sastavu kluba.

Vrelu atmosferu prave i poznate, balkanske zvezde ali i svetski di-džejevi. Ukoliko poželite mali stimulans - naručite piće sa malim dodatkom likera Malibu, po kom je klub i dobio ime.

 

Majami - techno priprema za noć

Klub Majami se nalazi na samom šetalištu u starom gradu u Budvi i pruža odličnu podlogu i zagrevanje pred noćni izlazak. Mesto je veoma popularno zbog žurki sa kojih odzvanjaju bitovi techno i house muzike. Ono po čemu se klub posebno izdvaja je veoma kvalitetna usluga i šarmantni, rustični ambijent iskombinovan od betonskih i drvenih detalja.

Nije lako odabrati najposećeniji i najbolji klub u Crnoj Gori jer je takvih mesta skoro na svakom ćešku i u svakom gradu. Ipak, prema meri većine ljubitelja noćnog provoda, ovih pet stecišta ludog noćnog provoda se posebno izdvaja na mapi. Jedini način da se i vi u to uverite je da, tokom letovanja, po jednu noć pružite šansu svakom od njih.