supernova logo

★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, animacija
klima uređaj, tv, mini-bar
Hotel Grand Blue Fafa

Opis

Lokacija: Hotel Grand Blue Fafa se nalazi u regiji Golem, oko 17km od grada Drač i 35km od međunarodnog aerodroma u Tirani. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini privatne plaže, u lepom okruženju. Vrlo je modernog dizajna i spada u hotele koji su novijeg datuma u ovoj regiji.

Sobe: Sve sobe su lepo dekorisane i luksuzno opremljene. Svaka ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, dok pojedine smeštajne jedinice kategorije studio sadrže manji kuhinjski deo.

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela nalazi se 2 restorana, glavni u kojem se služe pansionski obroci i a la carte koji se nalazi kraj plaže i vrlo je elegantno uređen. Osim internaconalne kuhinje, možete pronaći specijalitete Albanske kuhinje, kao i riblje odnosno morske specijalitete. Osim restorana, u ponudi se nalazi nekoliko barova, od kojih se jedan nalazi na plaži. Barovi poslužuju razne vrste kafa, koktela i osvežavajućih napitaka.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen. Ljubiteljima zabave namenjeni su zabavni programi protiv žive muzike, dok gosti koji žele aktivniji odmor mogu da uživaju u časovima yoge, odbojke na plaži, akva džimu ili nekom drugom indivudalnom ili sportu. Najmlažim gostim hotel pristupa sa posebnom pažnjom. U sklopu objekta nalazi se zabavni deo sa igralištem, vodenim toboganima, mini kućicama, dok se tokom letnje sezone o zabavi brine stručni tim animatora.