supernova logo

★★★★★
20
autobusom, sopstveni
ultra all inclusive
Grand Hotel Sveti Vlas

Opis

Lokacija: Grand Hotel Sveti Vlas 5*je luksuzan hotelski kompleks u prelepom letovalištu Sv. Vlas, smešten na samoj peščanoj plaži Crnog mora. Hotel se nalazi u južnom delu letovališta,, udaljen je 1,5 km od luksuzne marine „Marina Dinevi“ , a svega 3 km od centra susednog Sunčevom Brega. Najbliži aerodrom je u Burgasu (25 km).

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar,glavni restoran, Rose restoran & pizza, pool bar, protein bar, kompleks otvorenih bazena sa hladnom i termalnom vodom, Spa centar, zatvoreni bazen, Pulse fitnes, klinika za detoksikaciju, salon lepote, dečija igraonica, ležaljke i suncobrani na plaži (doplata 10 EUR dnevno) i pored bazena.

Besplatne usluge: besplatno korišćenje otvorenog bazena i spa centra.

Usluga: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno – samoposluživanje)


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.