supernova logo

★★★★
120
120
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom

Opis

Lokacija

Hotel Moskva je moderan i lukuzan objekat, izgrađen u neoklasičnom stilu koji se nalazi na Crnogorskom primorju, u Budvi na 120 metara od centra i gradske plaže. Objekat je izgrađen od najkvalitetnijih materijala na tržistu i svojom arhitekturom i sadržajima, potpuno je prilagođen turističkoj namjeni. Jedinstveni enterijer, usklađen sa svjetskim standardima učiniće da svaki provedeni trenutak u hotelu bude jedinstven i nezaboravan. Hotel je udaljen oko 120 m od centra i gradske plaže.

Hotelski sadržaji

Recepcija
Info desk
Room servis 24h
Restoran
Launge bar
Pansionski restoran na bazi švedskog stola
Direktna telefonska linija u sobama
Elektronski sefovi u sobama
Usluge pranja i peglanja veša na upit gosta
SPA & Wellness centar
Fitness centar
Obezbijeđen parking
Prevoz gostiju
Osoblje sa znanjem više stranih jezika
Internet
Sekretarske usluge (fotokopiranje, fax, iznajmljivanje laptop-a…)

WELLNESS & SPA
Smešten je u posebnom delu hotela i predstavlja jedinstven spoj modernog dizajna i prirodnih nežnih boja. U ovakvom ambijentu se gost može u potpunosti prepustiti novim doživljajima za obnovu izgubljene energije.

Wellness & Spa sadrži:
- FINSKA SAUNA – Prijatan prostor namijenjen isključivo za uživanje i relaksaciju, učiniće da se svako može opustiti uz karakteristične mirise etarskih ulja.
- TURSKO KUPATILO HAMMAM – Prijatan ambijent, na temperaturi od 45 do 50 stepini, postiže efekat postepenog zagrevanja tela uz aromterapiju i detoksikaciju organizma.
- TERETANA – Prostor opremljen sa kardio mašinama i idealno mesto za lagane treninge.

 

Usluga

Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža

Gosti mogu koristiti nekolio plaža koje su u blizini – Slovensku Plažu, Plažu Ričardova glava ili plažu Mogren. Plažni mobilijar se dodatno plaća.