supernova logo

★★★★
100
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom

Opis

Palmon Bay Hotel & Spa poseduje 204 sobe ( 192 sobe i 12 apartmana ) , od kojih većina ima pogled na more. Smešten na samoj obali mora, u Igalu. Povezan je sa jedinstvenim prirodnim ambijentom Bokokotorskog zaliva.

Lokacija
Palmon Bay Spa 4 * ( ex hotel Centar) je moderan hotel u Igalu koji je otvoren 2015 godine, nalazi se u blizini same morske obale i sopstvene plaže.

Hotelski sadržaji
Restoran sa cca 350 mesta, spoljni bar, kafeterija, a la carte restoran na krovnoj terasi sa predivnim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv, spa centar, teretana, sala za konferencije, zatvoreni bazen, mali otvoreni bazen za decu.

Bazen sa lekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u telu.

Gosti hotela mogu da uživaju u parnom kupatilu, finskoj sauni, infrared sauna, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi i centru za masažu.

Kozmetički salon koji se nalazi u okviru spa centra, pored standardnih kozmetičkih usluga, nudi veliki izbor tretmana za negu i podmlađivanje lica sa kozmetičkim preparatima prestižnih kozmetičkih kuća.

Ljubiteljima gastronomije, hotel preporučuje a’la card restoran “Olive Terrace“ koji se nalazi na krovnoj terasi.

U restoranu se služe mediteranska jela, kao i veliki izbor kvalitetnih vina. “Olive Terrace” je savršeno mesto za romantičnu večeru uz predivan zalazak sunca i pogled na Bokokotorski zaliv.

Pool Bar & Restaurant
Intimniju atmosferu ili zaklon od sunca pruža Pool bar sa bazenom, uz osvežavajuće koktele, voćne sokove ili snack-ove.

Kongresni centar raspolaže sa dve multifunkcionalne konferencijske sale kapaciteta 120 i 90 osoba, sa prirodnim osvetljenjem i terasom, kao i manjim salama za sastanke. Sve sale su kompletno opremljene i pogodne za organizaciju svih poslovnih događaja.

Usluga
Noćenje/doručak; polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Palmon Bay Hotel & Spa **** poseduje sopstvenu plažii ona se nalazi se na nekoliko metara od samog hotela. Veliki bazen, plažni bar i svi prateći sadržaji koje hotel nudi gostima pružaju ugođaj celodnevnog odmora uz kvalitetno posluženje na udobnim baldahinima i ležaljkama. Ležaljke i suncobrani gosti hotela koriste besplatrno.

Igalo je grad u opštini Herceg Novi. Kada je u pitanju Igalo letovanje u ovom mestašcetu je oduvek popularno u regionu, a tome se može pripisati više razloga. Geografski položaj i začuđujuća lepota prirode su upravo ono što je učinilo Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na obali Crne Gore.

 

Igalo Crna Gora - letovanje sa lekovitim svojstvima

Naselje sa puno zelenila i sunca, poznato kao mesto sa razvijenim zdravstvenim turizmom, sa osloncem na korišćenje lekovitog blata. Ima preko 200 sunčanih dana godišnje i dugu kupališnu sezonu koja traje od maja pa sve do oktobra. Zahvaljujući neposrednoj blizini Herceg Novog, letovanje u Igalu postaje još svestranije, budući da možete da vas samo šetalište odvaja od ovog šarmantnog suseda.

Upravo duž šetališta Pet danica koje povezuje Igalo i Herceg Novi, nalaze se razni sadržaji koji gostima omogućavaju sadržajan, prijatan i opuštajući odmor. Pored toga, Igalo se nalazi u podnožju planine Orjen, plus je bio važna raskrsnica na putevima velikih civilizacija, pout grčke i rimske.

 

Kompletno opremljene plaže u Igalu

Kada je u pitanju Igalo plaža koja se najviše izdvaja je betonska javna plaža, duga oko 150 m. Na njoj ćete naći sve što vam je potrebno da provedete dan, od suncobrana, ležaljki, tuševa, kabina, kao i kafića i barova gde se možete osvežiti i napraviti pauzu od sunčanja.

Pored javne, gradske plaže, još jedna poznata plaža je kupalište Hotela “Igalo”, koja je takođe kompletno opremljena, pa nećete morati da nosite previše stvari sa sobom.

 

Igalo izleti za svačiju dušu

Prethodno pomenuti susret civilizacija na ovom području je ostavio i više nego neizbriusiv trag, što na arhitekturu Igala, to i na način života i mentalitet stanovništva. Istorija Mediterana je prepuna primera izuzetne gradnje, što svakako nije preskočilo ni crnogorsko primorje.

Iz Igala se često organizuju posete okolnih atrakcija, a verovatno najpopularniji obilazak je onaj koji vas vodi ka spoljašnjem delu Bokokotorskog zaliva, koji obuhvata lokalne atrakcije poput Plave Špilje, Mamule, ili mesta kao što su Rose i Žanjice. Pored morskih obilzaka, možete posetiti i planinu Orjen, što je uvek posebno interesantno ljubiteljima pešačenja.

 

Igalo hoteli - smeštaj Igalo

Kada je u pitanju Igalo smeštaj je veoma raznovrstan, ali hoteli su verovatno najbolja opcija za koju možete da se odlučite, budući da ćete tako osetiti komfor pravog letovanja. Supernova Travel vam nudi nekoliko varijanti smeštaja u hotelima u Igalu, zato požurite i rezervišite svoje Igalo letovanje u Crnoj Gori što pre!