supernova logo

★★★★
50
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
restoran, parking, internet
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Hotel Talia
Igalo - Crna Gora

Opis

Hotel Talia se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, sa velikom baštom pokrivenom travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem koja pruža gostima utočište u hladovini tokom najtoplijeg dela dana i predivnu atmosferu sa pogledom na more u toku večernjih sati. Kuriozitet bašte je drvo kanfor, jedinstveno u Crnoj Gori.
Lokacija
Hotel Talia (ex hotel Vojvodina) nalazi se u najlepšem centralnom delu Igala, udaljen na oko 50 m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati poznata hercegnovska promenada.

Hotelski sadržaji
Hotel je opremljen i pogodan za prijem svih tipova gostiju, organizovanje konferencija i seminara, umetničkih kolonija, kao i različitih vrsta proslava i okupljanja. Lokacija hotela pruža gostima mogućnosti za osmišljavanje i ispunjavanje slobodnog vremena kroz brojne izlete kako u neposrednom okruženju, tako i širom Crne Gore i regiona, upravo zbog blizine međunarodnih aerodroma Tivat i Podgorica u Crnoj Gori i Dubrovnik u Hrvatskoj, kao i ekskluzivnih marina Portonovi Resort i Porto Montenegro za goste koji dolaze svojim plovilima.

Hotel se sastoji od dva hotelska kompleksa - objekat A sa 4* i objekat B sa 3* koji su međusobno spojeni. Objekat A raspolaže sa 92 jedinice (od toga 52 jedinice u objektu A - superior sobe 4* / superior apartmani 4* i 40 jedinica u objektu B - standard sobe 4*). Objekat B, kategorisan sa 3*, raspolaže sa 72 jedinice - standard sobe 3* / standard apartmani 3*.

Gostima su na raspolaganju luksuzno opremljeni restoran i barovi koji se nalaze u sklopu hotela - Pool Bar, Lobby Bar i Lounge Bar. Za rekreaciju i opuštanje hotel nudi teretanu i Spa Centar sa saunom, turskim kupatilom i sobom za masažu.

Prijatan, miran i komforan ugođaj pruža terasa hotela koja gleda u dvorište i veliku baštu prekrivenu travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem među kojim se izdvaja i drvo kanfor, jedinstveno drvo u Crnoj Gori. U raskošnom dvorištu hotela Talia nalazi se i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, a za najmlađe goste tu su novo dečije igralište, igraonica i bazen.

Igalo je grad u opštini Herceg Novi. Kada je u pitanju Igalo letovanje u ovom mestašcetu je oduvek popularno u regionu, a tome se može pripisati više razloga. Geografski položaj i začuđujuća lepota prirode su upravo ono što je učinilo Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na obali Crne Gore.

 

Igalo Crna Gora - letovanje sa lekovitim svojstvima

Naselje sa puno zelenila i sunca, poznato kao mesto sa razvijenim zdravstvenim turizmom, sa osloncem na korišćenje lekovitog blata. Ima preko 200 sunčanih dana godišnje i dugu kupališnu sezonu koja traje od maja pa sve do oktobra. Zahvaljujući neposrednoj blizini Herceg Novog, letovanje u Igalu postaje još svestranije, budući da možete da vas samo šetalište odvaja od ovog šarmantnog suseda.

Upravo duž šetališta Pet danica koje povezuje Igalo i Herceg Novi, nalaze se razni sadržaji koji gostima omogućavaju sadržajan, prijatan i opuštajući odmor. Pored toga, Igalo se nalazi u podnožju planine Orjen, plus je bio važna raskrsnica na putevima velikih civilizacija, pout grčke i rimske.

 

Kompletno opremljene plaže u Igalu

Kada je u pitanju Igalo plaža koja se najviše izdvaja je betonska javna plaža, duga oko 150 m. Na njoj ćete naći sve što vam je potrebno da provedete dan, od suncobrana, ležaljki, tuševa, kabina, kao i kafića i barova gde se možete osvežiti i napraviti pauzu od sunčanja.

Pored javne, gradske plaže, još jedna poznata plaža je kupalište Hotela “Igalo”, koja je takođe kompletno opremljena, pa nećete morati da nosite previše stvari sa sobom.

 

Igalo izleti za svačiju dušu

Prethodno pomenuti susret civilizacija na ovom području je ostavio i više nego neizbriusiv trag, što na arhitekturu Igala, to i na način života i mentalitet stanovništva. Istorija Mediterana je prepuna primera izuzetne gradnje, što svakako nije preskočilo ni crnogorsko primorje.

Iz Igala se često organizuju posete okolnih atrakcija, a verovatno najpopularniji obilazak je onaj koji vas vodi ka spoljašnjem delu Bokokotorskog zaliva, koji obuhvata lokalne atrakcije poput Plave Špilje, Mamule, ili mesta kao što su Rose i Žanjice. Pored morskih obilzaka, možete posetiti i planinu Orjen, što je uvek posebno interesantno ljubiteljima pešačenja.

 

Igalo hoteli - smeštaj Igalo

Kada je u pitanju Igalo smeštaj je veoma raznovrstan, ali hoteli su verovatno najbolja opcija za koju možete da se odlučite, budući da ćete tako osetiti komfor pravog letovanja. Supernova Travel vam nudi nekoliko varijanti smeštaja u hotelima u Igalu, zato požurite i rezervišite svoje Igalo letovanje u Crnoj Gori što pre!