supernova logo

★★★★
20
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom

Opis

Lokacija

Boutique Hotel Kredo je novi hotel i nalazi se na idealnoj lokaciji, na samom početku Šetalista 5 Danica ( 7km uz more). Ispred hotela nalazi se velika peščana plaža i Marina Meljine, a na 100m udaljenosti se nalazi Manastir Savina (XI – XVIII vijek), koji je jedan od najlepših primera arhitekture baroka na Jadranu.

Hotelski sadržaji

Hotel poseduje luksuzne sobe i apartmane, restoran, cafe bar, pool bar, kutak za decu, fitness, otvoreni bazen sa hidromasažom i besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela. Za goste hotela obezbeđen je parking.

Usluga

Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža

Peščana plaža se nalazi ispred hotela. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Plaža je od hotela udaljena 50 metara. Plaže su pešcane ali u neposrednoj blizini se nalaze i betonske. Plažni mobilijar se dodatno plća.

 

Na ulazu u jedan od najljepših zaliva na svetu, Boku Kotorsku, i ispod najviše planine dinarskog masiva Orjena, koja se uzdiže iz kristalno čistog mora, smešteno je Meljine.

Ovo malo primorsko mesto nalazi se 3 kilometra istočno od Herceg Novog, i gradskim šetalištem Pet Danica, duž same obale, povezano je preko Herceg Novog sa Igalom. Duž šetališta se nalazi puno raznovrsnih restorana, kafića i plaža.

Bogatstvo sunca (285 sunčanih dana godišnje), peščanih plaža i zelenila, čine Meljine idealnim mestom za odmor. Upravo zato su Meljine vekovima i služile kao klimatsko lečilište.