supernova logo

★★★★★
100
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom

Opis

Lokacija

Lazure Boutique Hotel oživljavljava istorijske prostore Lazareta, bokokotorskog obeležja 18. veka. Staro zdanje je veoma pažljivo renovirano i pretvoreno u butik hotel vrhunskog kvaliteta, koji svojim sadržajima pruža gostima nezaboravno iskustvo. Hotel i marina Lazure smesteni uz more, pruzaju pogled na Bokokotorski zaliv, nalazi se na 2 km od Herceg Novog.

Hotelski sadržaji

Objekat poseduje 3 restorana, vinski bar. Gosti mogu besplatno da koriste WiFi i privatni parking. U jednom od restorana gosti mogu probati jela mediteranske kuhinje, dok u vinskom i salonskom baru imaju na raspolaganju veliki izbor najkvalitetnijih vina. Poseduje konferencijsku salu, prostor na otvorenom u vrtu i welnes centar sa bazenom u zatvorenom, izdvojen od obe zgrade u kojima se nalaze smeštajne jedinice, nekoliko tipova sauna. Uz doplatu su dostupni razni kozmetički tretmani. Mogucnost transfera od hotela do aerodoroma. Objekat je prilagodjen licima sa posebnim potrebama.

Usluga

Noćenje / doručak ( švedski sto). Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Plaža

Hotel ima direktan pristup šljunkovitoj plaži koja se nalazi u neposrednoj blizini. Plažni mobilijar je besplatan za goste hotela.