supernova logo

★★★★
200
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, parking, internet
klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Hec Residence

Opis

Lokacija
Smešten u romantičnoj stenovitoj oblasti iznad magistralnog puta, hotel Residence je okružen šumom sa mnogim egzotičnim biljem i drvećem, poput libanskog kedra, tropske mimoze i agave.
Miločer je poznat kao mesto čiji bajkoviti pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, a hotel Residence koji se nalazi u prirodnom okruženju, sa svojim osobljem, omogućava da odmor ostane u najlepšem sećanju. Nalazi se u Miločeru, jednom od najlepših delova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ letovalištu. Udaljen je 200 m od peščane plaže Pržno.

Hotelski sadržaji
Restoran s pogledom na more, bar i bazen na krovu hotela, beauty salon (tretmani lica i tela, masaže, Vip masaže, manikir, pedikir, depilacija, program detoksikacije, anti age tretmani…)

Usluga
Doručak, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Plaža
Gosti hotela imaju mogućnost korišćenja plaže hotela Maestral, gradske plaže “Pržno”, koje su udaljene od hotela oko 200m, kao i okolne plaže na Svetom Stefanu, Kamenovu ili Bečićima…

Zaklonjen od vetrova, uvala koja je veoma prijatna za odmor. Malo ribarsko mesto koje spaja duh starine sa modernim glamurom. Atmosfera autentičnog ribarskog mesta sa tradicionalnim načinom ribarenja, vazdušna banja - Miločerski park prepun borova. Od Pržna ćete lako stići do Miločera - koj se nalazi sa njegove istočne strane, kao i do čuvene "Kraljičine plaže" i "Dobrog pijeska", žala koji je prekriven srebrnastim peskom.