supernova logo

★★★★★
Luštica Bay Marina, Radovići 85323
20
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

 

Lokacija
Luštica Bay nalazi se u opštini Tivat. Smešten na poluostrvu Luštici u severozapadnoj uvali Trašte, Luštica Bay je novi grad. Pokrivajući više od 6,9 hektara prirodne lepote i nudeći bogatstvo svetske klase stambenih i lifestyle objekata, postala je jedinstvena destinacija; novo crnogorsko primorsko naselje koje nudi mir, zdrav život i moderni luksuz onima koji traže život kakav bi on trebao biti.

HOTEL THE CHEDI LUSTICA BAY je jedinstven hotel sa pet zvezdica u Crnoj Gori. Smešten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, u opštini Tivat, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay u autentičnom prostoru koji odiše luksuzom.

 

Hotelski sadržaji
Savremeni hotel nudi elegantne i svetle sobe koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana. Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i otvoreni “infinity” bazen. Od kulinarskih umetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od jednog od najekskluzivnijih hotela u Crnoj Gori, a sve je osveženo iskrenim crnogorskim gostoprimstvom.

Dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, on je deo ove jedinstvene celine. Ukoliko zakoračite izvan hotela osetićete atmosferu užurbanog šetališta marine i biti zadivljeni bogatstvom sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo svakog pojedinačnog gosta. The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima, po imenu uz poštovanje.

 

Usluga

Noćenje/ doručak.

 

Plaža

Gosti hotela The Chedi Luštica Bay mogu da uživaju u privatnoj plaži, koja je rezervisana isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osveženja iz The Rok Beach Bar-a.

Ukoliko vaša morska destinacija ove godine bude Tivat letovanje ćete provesti u živopisnom gradiću koji poslednjih godina postaje omiljena destinacijama turistima širom sveta. Razlog tome se krije u šarmu ovog grada, ali i njegovoj luksuznoj marini Porto Montenegro koja ga je stavila na mapu ljubitelja jahti i luksuza.

Tivat - najmlađi grad Boke Kotorske

Tivat je mali grad, smešten u centralnom delu Bokokotorskog zaliva. Atraktivni Tivat je najmlađi grad Boke Kotorske, a ujedno i jedni primorski grad Crne Gore koji poseduje aerodrom.

Osim što je pristupačan turistima iz ostatka sveta, iz njega možete s lakoćom obići i ostatak Crne Gore. Iz Tivta se do Kotora stiže brzo, za 10-ak minuta, kroz moderan tunel „Vrmac“. Herceg Novi udaljen je (trajektom) 19 km, a Budva, prema jugu, 24 km.
Letovanje u Tivtu - užitak u idealnim uslovima

Oni koji već godinama unazad putuju u Tivat letovanje završavaju odmorni, sveži i preplanuli, zahvaljujući dealnim klimatskim uslovima koje ovaj grad nudi. Tivat Ima više od 200 sunčanih dana godišnje, pa su plaže u Tivtu popunjene tokom cele sezone.

Zastupljena je blaga mediteranska klima, bujna vegetacija i kristalno bistro more, koji čine idealnu kombinaciju za prijatan odmor. Takođe, vazduh je okrepljujuće blag, pa će, ukoliko otputujete u Tivat letovanje značiti i preporod!

Uz destinaciju kao što je Tivat Crna Gora se može pohvaliti mestom koje odlikuje večno zelena vegetacija. Ovde rastu masline, kiparisi, palme, lovorika, mirta, limuni, narandže koje dozrevaju u cvetu i drugo tropsko bilje.
Tivat plaže - najlepše obale Crne Gore

Kada je u pitanju opština Tivat plaže koje ona nudi poznate su svim posetiocima crnogorskog primorja. Najveće blago ovog područja svako je plaža Plavi Horizonti, koju odlikuju sitan pesak i kristalno čisto more. Od centra Tivta do ovog raja vas deli svega 8 kilometara.

Druge, takođe popularne, plaže u Tivtu su Seljanovo, Regina, Belane, Kukoljina i Kalardovo.
Tivat letovanje - odmor uz obilazak atrakcija

Ukoliko se odlučite za letovanje u Tivtu, budite sigurni da ćete svakog dana imati šta da radite i pored uživanja na plaži. Možete obići renesansni letnjikovac koji se nalazi u centru grada, Ostrvo cvijeća ili ostrvo Sveti Nikola. Opcija je svakako i šetnja luksuznom marinom Porto Montenegro.

Ovo nautičko naselje, pored luksuznih smeštaja i jahti, podrazumeva i zbirku pomorskog nasleđa sa vrednim muzejskim eksponatima, veliki broj restorana i kafića, savršeno uređeno šetalište i prelep pogled na tivatsku rivijeru i more. Uz ovu atrakciju koju nudi Tivat Crna Gora je postala omiljena atrakcija ljubiteljima jahtinga širom sveta.
Tivat smeštaj - Tivat hoteli i vile

Ukoliko ste odlučili da ove godine posetite prelepi Tivat smeštaj slobodno poverite nama. Najbolje vile i hoteli u Tivtu dostupni su uz turističku agenciju Supernova travel, pa je na vama samo da pogledate našu ponudu.

Izaberite željeni smeštaj u Tivtu, i rezervišite ga što pre, jer interesovanje za ovaj primorski grad raste iz dana u dan. Spakujte kofere i uverite se zašto je letovanje u Crnoj Gori prvi izbor velikog broja turista.