supernova logo

★★★★★
Safaga Road Km12, Hurghada, Red Sea Governorate 84517, Egipat
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, parking, privatna plaža, fitnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Rixos Premium Magawish se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od Sakale oko 8 km i oko 7 km od aerodroma. Tržni centar Senzo Mall udaljen je oko 10 km. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Jedan deo plaže je koralni greben, dok je veći deo kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel je renoviran 2019., a otvoren 2021. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran i nekoliko a la karte restorana, nekoliko barova, nekoliko bazena za odrasle, bazen za decu, igralište za decu, animacije, mini klub, diskoteka, fitnes centar, SPA centar, stoni tenis, tereni za tenis i fudbal, odbojka na pesku, sportovi na vodi, besplatan WI-FI internet u celom hotelu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Nalazi se oko 12km od centra Hurgade, oko 10km od tržnog centra Senzo Mall i oko 7km aerodroma. Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 255.000m² i u ponudi ima 410 smeštajnih jedinica. Ima jednu od najlepših plaža u regiji, a gostima nudi i veliki izbor restorana i barova, raznovrstan sadržaj kao i vrhunsku uslugu.

Za decu tu su bazeni, mini disko, soba za bebe (1-4 godine), mini klub (4-12 godina), igralište.