supernova logo

★★★★★
Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat
200
avionom
all inclusive
bazen, restoran, parking, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, mini-bar
Old Palace Sahl Hashees Hotel

Opis

Lokacija: Old Palace Resort je smešten na luksuznoj lokaciji Sahl Hasheesh, 18 km južno od Hurgade, takoreći u podnožju planina Red Desert i samo par minuta hoda od Starog grada (Old Town Sahl Hasheesh). Ovaj velelepni kompleks je izgradjen u mirnoj zoni 12 km dugog šetališta, koje povezuje, naizgled beskrajne, peščane plaže mnogobrojnih hotelskih kompleksa u nizu.

Plaža: Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu sa belim peskom i kristalno čistiom, tirkiznom vodom.

Sobe: Hotel ima 292 sobe, različite veličine, pozicije i dekoracije, od standardnih soba (skromno uređene, do 37 m2, s pogledom na vrt), superior sobe, 37m2, (pogled na vrt ili delimično na more, opremljene kao i standardne sobe) i čalet (Challet) sobe (velike površine od 58m2, vrlo luksuzno opremljene sa pogledom na more ili bazen).

U standardne sobe sa pogledom na vrt može da se smesti 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe.
Sobe imaju veliki bračni krevet i pomoćni ležaj ukoliko je potrebno.

U deluxe sobe sa pogledom na more može da se smesti 2 odrasle osobe i 2 dece, sobe imaju bračni krevet i sofu na razvlačenje.

U Challet family sobe mogu se smestiti 2 odrasle osobe i 2 dece, ili 3 odrasle osobe i jedno dete, sobe imaju bračni krevet i sofu na razvlačenje, ili pomoćni ležaj u zavisnosti od raspoloživosti. Hotel je pet frinedly samo u family challet sobama.

Sve sobe imaju balkon ili terasu, satelitsku TV, fen za kosu, telefon, podesivu klimu, sef, mini-bar, internet.

Hotelski sadržaj: Old Palace Resort nudi veliki izbor ralzličitih jela u svojim brojnim restoranima i barovima (Al Kasr Restaurant, La Cucina Restaurant, La-Bonita Bar, Pool Bar i Lobby Lounge), posebno dizajniranim da gostima pruže osećaj opuštajućeg okruženja u kojem mogu uživati u svom omiljenom jelu i piću. U sklopu hotela su dva otvorena bazena, dečiji bazen i akva centar, kao i brojni sadržaji: spa i fitnes centar, masaža, sauna, đakuzi, dečiji klub i mini disko, centar za ronjenje, internacionalni tim animatora, stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, iznajmljivanje bicikla. Wi fi je dostupan u javnim delovima hotela.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).