supernova logo

★★★★★
Block 33 B, Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat
10
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, animacija
balkon, klima uređaj, tv

Opis

Lokacija:
hotel Tropitel se nalazi u novom luksuznom delu južne Hurgade - regiji Sahl Hašiš, 30 km od aerodroma i centra Hurgade - Sakala. Hotel ima privatnu peščanu plažu gde je jedan deo sa koralnim grebenom i pontonom i preporučuje se ulazak u more sa patikama za vodu. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar na bazenu, snek bar, tri otvorena bazena, bazen za decu sa toboganima, mini klub, igralište za decu, spa centar, sauna, parno kupatilo, sobe za masažu, fitnes centar, đakuzi na otvorenom, odbojka na plaži, boćanje, akvabik, teretana, tenis preko dana, bilijar, stoni tenis, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Nalazi se u Sahl Hasheesh, oko 11 km od aerodroma i oko 20 km od centra Hurgade. Hotel se nalazi u novoj komuni Sahl Hasheesh na svojoj plaži. Kompleks ima dosta dodatnih sadržaja što ga čini primamljivim za sve kategorije turista. Preporučuje se svima koji vole dobar i luksuzan odmor, praćen dobrom uslugom. Hotel ima privatnu peščanu plažu na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (1km – preporučuje se obuća za plažu).

Za decu tu su: dva dečija bazena, igralište, mini klub i igraonica.