supernova logo

★★★★★
50
4000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes
terasa, balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet nalazi se direktno na plaži, oko 4 km od centra Hamameta, 70 km od aerodroma u Tunisu, 110 km od aerodroma u Monastiru.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni spoljšnji bazen sa dečijim delom, bazen sa morskom vodom, dečiji bazen, unutrašnji bazen, thalasso centar, glavni restoran sa terasom, arapsko-orijentalni restoran, italijanski restoran, a la carte restoran na plaži, mediteranski restoran, launge bar sa binom, bar u lobiju, bar u bazenu, bar na plaži, mini klub, dečiji bazen, igralište i animacija za decu, Wi-Fi internet u sobama, lobiju i na javnim površinama, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen, teretana, stoni tenis, boćanje, gimnastika, aerobik, odbojka, aquagym, teniski teren, reketi i loptice (uz depozit). Thalassotherapy centar sa raznim tretmanima, masažama, kozmetičkim salonom, frizerom, hamamom, saunom i unutrašnjim bazenom sa morskom vodom, hrana, piće i ostale usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive konceptom se plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, balkon ili terasa, SAT TV, elektronski sef, telefon, mini frižider sa vodom i sokovima, bade mantil i fen.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja: doručak, ručak i večera, vreme za čaj, kafu i kolače, opciono večera uz obaveznu rezervaciju u jednom od a la carte restorana (arapsko-orijentalni, italijanski i mediteranski). Neograničena alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u barovima i restoranima, 24 časa.Thalassotherapy cantar sa raznim tretmanima, masažama, kozmetičkim salonom, frizerom, hamamom, saunom i unutrašnjim bazenom sa morskom vodom, hrana, piće i ostale usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive konceptom.