supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
terasa, balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel je udaljen 35 kilometara od aerodroma u Antaliji, 5 kilometara od mesta Kardrie i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 1993. godine a renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 101.000 m². Za letnju sezonu 2022. renovirane su sobe, kapacitet na terasi u glavnom restoranu i zamenjen je nameštaj i tepisi u lobiju hotela.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, peškiri kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 4 a’la carte restorana (turski, italijanski i roštilj su besplatni jednom u toku boravka uz rezervaciju, dok se riblji se doplaćuje), 10 barova, sala za konferencije (240 osoba), unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 4 vodena tobogana, spa centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, parna soba, akvabik, aerobik, stoni tenis, 5 teniskih terena, košarka, odbojka na pesku, pikado, boćanje, diskoteka, animacija, dečiji meni, dečije igralište, dečiji bazen, 2 dečija kluba (4-12 i 13-17 godina). Plaća se: dadilja, frizer, doktor, masaža, internet kafe, video igre, bilijar, osvetljavanje teniskih terena i iznamljivanje teniskih rekvizita, golf (800m od hotela, 18 rupa), motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 710 26 00

www.crystalhotels.com.tr

Napomena:
Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju.