supernova logo

★★★★
20
500
avionom
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, internet
By Karaaslan Inn

Opis

Lokacija:
smešten u centru Kušadasija, hotel By Karaaslan Inn nudi predivan pogled na Egejsko more. Nalazi preko puta gradske plaže (10 m preko puta ulice), blizu prodavnica, barova i restorana, 65 km od aerodroma Izmir, 25 km od antičkog grada Efes.
Od hotela do Kušadasi marine je udaljen svega 500 m, Kušadasi Grand Bazar i ulica sa barovima (Bars Street) je na 1 km od hotela, a od Kušadasi tvrđave je udaljen oko 1,4 km.
Hotel je renoviran 2016. god. i nalazi se preko puta pristaništa za jahte. Hotel ima ukupno 65 soba i većina su direktnim ili delimičnim pogledom na more.

Hotelska ponuda:
restoran na vrhu krova sa panoramskim pogledom, a la carte restoran (uz doplatu), tri bara, lift, bazen sa delom za decu, spa centar: hamam, sauna i masaža (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. Wi-Fi internet u hotelu i u sobama je besplatan.

Ishrana:
noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela). Pića u restoranu i barovima su uz doplatu.

http://www.karaaslanhotels.com/

Smeštaj:
standardne sobe su veličine cca 20 m2 i imaju: klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon. Većina soba ima direktan ili bočan pogled na more.