supernova logo

★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Asena se nalazi na poznatoj Ladies plaži, od koje je odvojen šetalistem. Od centra grada Kušadasi je udajen oko 3 km, 75 km od aerodroma Izmir, 120 km od aerodroma Bodrum. Hotel je renoviran 2016 god. ima 5 spratova i ukupno 104 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bar na bazenu, otvoreni bazen na krovu hotela sa delom za decu, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama TV sala, stoni tenis.
Usluge koje se doplaćuju na licu mesta: usluga pranja i peglanja veša, sef na recepciji, lekar na poziv i sportovi na vodi.

Ishrana:
- Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela.
- All Inclusive (sve uključeno) - doručak, ručak i večera po principu samoposluživanja - izbor više jela, ponoćni snack 23:00 - 00:00: supa dana, snek bar 15:00 - 17:00 sendvič, pomfrit, pileći burger, bar na bazenu 10:00 - 19:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, Wi-Fi u lobiju hotela i ležaljke i suncobrani na hotelskom bazenu.
Dodatno se doplaćuje: ležaljke i suncobrani i dušeci na plaži, sva pića posle 23:00 h, mini bar, uvozna pića, turska kafa, ceđeni sokovi, flaširana pića, sladoled.

http://www.asenahotel.net/index.php

UDALJENOSTI: Aerodrom (110 km), Plaža i Lokalni centar (3 km)
OPŠTI SADRŽAJI: Lobi, Recepcija,
RESTORAN BAR: Bar, Restoran
BAZENI: Bazen sa delom sa decu, Ležaljke i suncobrani pored bazena.

Standardna soba: klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.