supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Titanic Mardan Palace

Opis

Lokacija:
hotel Titanic Mardan Palace 5* se nalazi u Lari, Kundu regiji. Hotel je otvoren 2009. godine a renoviran 2019. godine. Hotel raspolaže sa 543 sobe na površini od 137.000 m2 i izlazi na peščanu plažu. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 15 km, dok je 5 km od Lare, 15 km od Beleka i 25 km od grada Antalije.

Hotelska ponuda:
gosti hotela imaju na raspolaganju piće dobrodošlice u hotelskom lobiju, recepcija, restoran, sedam a la carte restorana, snek bar, 23 bara u okviru hotelskog kompleksa, specijalni dečiji restoran, specijalne sobe za bebe, mogućnost za pripremu hrane za bebe i malu decu, igraonica, besplatan Wi-Fi internet, bioskop, večernji program.

Sportske aktivnosti:
otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Aquariun bazen, Aqua Park, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, kuglana, zabavni programi sa profesionalnim timom, mini klub sa programima za decu svih uzrasta, igralište.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
rent a car, telefon, fax, SPA centar, frizerski salon, servis za pranje rublja, butici, market, prodavnica nakita i srebra, suvenirnica, prodavnica kože, usluge lekara, usluga čuvanja dece, fotograf, cvećara, room service, privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred, nargile, a la carte restorane (uz predhodnu rezervaciju), bar u Secret Tower-u, podrum vina, uslugu u privatnim paviljonima na plaži , sportovi na vodi, profesionalni fudbalski tereni, tereni za golf.

Plaža:
privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji su besplatni. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Ishrana:
golden inclusive - 24h usluga hrane i pića– doručak, kasni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje, izbor više jela), užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bufe, snek bar.

https://mardanpalace.titanic.com.tr/