supernova logo

★★★★★
100
avionom
all inclusive
restoran, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Turan Prince World Club Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, 12 km od grada Manavgat, 15 km od antičkog grada Side, 75 km od aerodroma u Antaliji. Kompleks se prostire na površini od 132.000 m2, ima ukupno 688 soba od čega su u glavnoj zgradi 131 soba, u klub zgradama 499 soba i u vilama 58 soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la carte restorana koji se mogu posetiti maksimalno dva puta za vreme boravka i rade od 19:00 do 21:30 h uz rezervaciju, šest barova poslastičarnica, tri otvorena bazena od kojih jedan sa četiri tobogana i jedan unutraš¡nji bazen, jedan dečiji bazen, akva park sa 14 tobogana, luna park, animacija, bežični internet u sobama, stoni tenis, teniski tereni (uz rezervaciju), košarkaški teren, sauna, tursko kupatilo, diskoteka, masaže, frizer, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, tobogani (rade dvokratno), luna park (radi dvokratno), mali zoo park i mini klub za decu od 4-12 godina, radi dvokratno.

Sportske aktivnosti:
gimnastika, aerobik, step, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, fudbal na plaži, boćanje, bilijar, tenis, stoni tenis, fitnes, streljaštvo.

Plaža:
hotelska peščano-šljunkovita plaža dužine 200 m, ima i svoj ponton. Ležaljke, suncobrani na plaži su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sva pića u disko baru i vitamin baru, uvozna pića, ceđeni sokovi, sobna usluga, masaže, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi sa i bez motora, stoni fudbal, nargile, play station, bilijar, igraonica, usluge doktora, internet, telefon, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima od 10:00-00:30h - doručak, kasni doručak, ručak, večera, snekovi od 12:30-16:00 h u Aqua i Beach baru, kolači od 11:00-18:00 h, sladoled od 16:00-18:00 h, bezalkoholna pića u lobby baru 24 sata, sve po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

http://www.turanprince.com.tr