supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Kada dođete u hotel Horus Paradise Luxury Resort 5*, ne dolazite samo zbog mora, peska, sunca ili ukusnih ukusa. Dolazite da istražite mesta koja se odnose na drevnu egipatsku kulturu i originalnu egipatsku arhitekturu. U Horusu, koji je dobio ime po suncu, imaćete bar onoliko sjaja koliko i egipatski vladari.
Hotel Horus Paradise Luxury Resort 5* se nalazi u Kumkoy regiji u letovalištu Side. Od antičkog grada Side je udaljen svega 2 km povezanim lepo uređenim šetalištem, 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska peščana plaža je dužine 200 m, a udaljenost od plaže može biti i do 450 m, u zavisnosti od toga u kojoj hotelskoj zgradi su gosti smešteni. Hotel se prostire na površini od 80.000 m², otvoren 2008. godine i delom je renoviran 2016. god. kada su izgrađene i dve nove resort zgrade pored bazena. Hotel ima ukupno 750 soba raspoređenih u glavnoj, resort, garden i beach zgradama. U sezoni 2019 je izgrađen je novi Aqua park.

Hotelska ponuda:
glavni restoran sa internacionalnom i turskom kuhinjom, a la carte restorani (Nile Beach - turski i riblji, La Rosette - italijanski, Tex Mex - meksički, uz rezervaciju unapred i besplatno samo jednom tokom boravka (osim ribljeg restorana koji se plaća 10 evra po osobi) za goste koji su minimum 7 noćenja u hotelu, 7 barova u okviru hotelskog kompleksa (Sirius Lobby bar, Ra&Ra, Nile Beach Bar, Papyrius Pool bar, Horus Restaurant Servis Bar, Night Club, Vitamin Bar), ukupno 6 otvorenih i 2 zatvorena bazea za odrasle i decu (šest bazena, od toga tri za decu), akva park za odrasle i decu sa 6 tobogana (radno vreme 10:00-12:00h i 14:00-16:00h (u slučaju kiše radi bezbednosti tobogani se zatvaraju), akva park za decu sa 4 tobogana sa istim terminma korišćenja, SPA centar na 3000 m² (tursko kupatilo, fitnes, dve saune i parno kupatilo, zatvoreni bazen, salon lepote sa raznim tretmanima, masaže, spa programi). Wi-Fi internet uz doplatu.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, aqua park, mini klub za decu 4-11 god. (svaki dan/ 7 dana u nedelji, između 10:00-12:00h / 14:30-17:00h), za decu 4-11 god. besplatno crtanje lica, irigrice, dečiji bife, dečije igralište, mini disko, Junior klub za decu 12-17 god. (svaki dan, 7 dana u nedelji, između 10:00-12:00 / 14:30-17:00h), za tinejdžere 12-17 god. mini fudbal, odbojka na pesku, košarka i mnoge druge aktivnosti.

Sportske aktivnosti:
košarka, odbojka na pesku, sportovi na vodi, mini fudbal, stoni tenis, step aerobik, tenis, muzika uživo, karaoke, disko, zabavni program, večernji šou program.

Plaža:
hotelska peščana plaža je dužine 400 m, udaljenost od plaže može biti i do 450 m u zavisnosti od toga u kojoj hotelskoj zgradi su gosti smešteni. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, riblji a la carte restoran (10 evra po osobi uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi u Vitamin baru, uvozna pića, kokteli, sva flaširana i pića u limenci, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, internet kafe u hotelu, sportovi na vodi, masaže, Spa centar: salon lepote, kozmetički i SPA tretmani, frizerski salon, servis za pranje veša, telefon, faks, fotokopirnica, doktor, prodavnice, rent a car, usluge čuvanja dece, bilijar, kompjuterske igre, Wi-Fi internet je uz doplatu.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje – izbor više jela), a la carte restorani uz rezervaciju unapred i besplatno samo jednom tokom boravka (osim ribljeg restorana koji se plaća 10 evra po osobi), snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

Napomena:
naše mišljenje hotel kategorije 4*

http://www.horusparadise.com