supernova logo

★★★★★
100
3000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Side Star Elegance 5* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži sa šetalištem, kojim se laganim hodom može doći do samog istorijskog centra Sidea. Od strogog centra Antalije je udaljen 75 km, od aerodroma 65 km, a od Aspendosa oko 30 km. Otvoren 1987. godine, a poslednji put renoviran 2014-2015. godine, hotel zauzima površinu od čak 42.000 m². Svih 499 smeštajnih jedinica su raspoređene u jednoj glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.

Hotelska ponuda:

glavni restoran kapaciteta do 800 mesta (uključujući spoljni deo sa 150 mesta), četiri à la carte restorana sa po 40 mesta: riblji, kineski, italijanski i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), osam barova (u hotelskom lobiju, na bazenu, plaži, u diskoteci, Pearl Bar na hotelskoj terasi, Duden Bar, Time Out Bar kod gl. restorana i bar u poslastičarnici), ukupno pet bazena (glavni hotelski bazen 420 m² površine, bazen bliži plaži sa 2 tobogana, zatvoreni relax adults only bazen i dva dečija bazena), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, slana soba, fitnes centar, tobogani prema hotelskim terminima, stoni tenis, pikado, aerobik, akva aerobik, manji teren za košarku, jedan teniski teren, odbojka na plaži i u vodi, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine, do 2 MB/s), parking, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka, tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:

mini klub za decu od 4-12 godina, Junior klub za decu od 12-16 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), dva dečija bazena, igralište na otvorenom i zatvorenom, tramboline, dečiji meni u restoranu, usluge čuvanja dece (dodatno se naplaćuje), stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:

fitnes centar, stoni tenis, pikado, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, pilates, igraonica, manji teren za košarku, jedan teniski teren (teniska oprema se iznajmljuje, osvetljenje terena - uz doplatu), odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu).

Plaža: privatna peščana plaža, dužine 50 m i širine 50 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

sve vrste masaža, igraonica, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, internet cafe, kompjuterske igrice, osvetljenje za teniski teren, oprema, kao i časovi tenisa, sobna usluga u toku celog dana, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, fotograf, itd.

Ishrana:
Ultra All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; noćni snek, kafa i čaj u snek baru, gozleme, pite, sladoled na baru na bazenu, poslastičarnica i razni snekovi u baru na bazenu i na plaži u toku dana po satnicama hotela, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

http://www.sidestarhotels.com/elegance